4 442376 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 15 Şubat 2022 #1 Internette bayağı arastirdim ama bulamadim bu oyunun herhangi bir Türkçe yamasi var mı?
peaZy Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 217 27 Haziran 2022 #2 Hocam geç oldu ama bu ay içerisinde bir site çıkarmış. Linkini bırakıyorum: Binary Domain Türkçe Yama ve Kurulumu – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Hocam aşağı inip yamayı indire bastığınızda. Sizi discord sunucularına atacak. O sunucudaki yama listesi kanalındaki linke tıklayın o linkten Binary Domain'i bulup dosyayı indirin. Setup'un parolası o sitedeki Binary Domain yazısının karşısında yazıyor zaten.
Hocam geç oldu ama bu ay içerisinde bir site çıkarmış. Linkini bırakıyorum: Binary Domain Türkçe Yama ve Kurulumu – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Hocam aşağı inip yamayı indire bastığınızda. Sizi discord sunucularına atacak. O sunucudaki yama listesi kanalındaki linke tıklayın o linkten Binary Domain'i bulup dosyayı indirin. Setup'un parolası o sitedeki Binary Domain yazısının karşısında yazıyor zaten.