Merhaba arkadaşlar, binamdaki altyapı ADSL ve en fazla 7 Mbps hız aldığı için değiştirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Santrale olan uzaklığım 1953m yazıyor sorgulamada fakat arkamdaki apartmana sorgulama yaptığımda VDSL2 çıkıyor ve santrale olan uzaklık 9 metre yazıyor. Bunun nedenini öğrenebilir miyim ve nasıl binama fiber ya da VDSL altyapı çektirebilirim?
Merhaba arkadaşlar, binamdaki altyapı ADSL ve en fazla 7 Mbps hız aldığı için değiştirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Santrale olan uzaklığım 1953m yazıyor sorgulamada fakat arkamdaki apartmana sorgulama yaptığımda VDSL2 çıkıyor ve santrale olan uzaklık 9 metre yazıyor. Bunun nedenini öğrenebilir miyim ve nasıl binama fiber ya da VDSL altyapı çektirebilirim?
Türk Telekom çok saçma çalışıyor. Binaya kutu takmaları için 3 hafta önce gittik 4-5 güne takılır dediler 1 ay olacak orası ayrı konu. Fiber dedikleri şey benim kapımın önünden geçiyor, ben fiber kullanmak istersem binama fiberi ben döşemeliymişim fakat sorun şu ki çektikleri fiber 100 MBPS destekliyor... Fiber çeksek bile bakır kablo hızından farklı bir hız alamayacağız.
kanka altyapı sorgulamayı yaptığımda1953m uzaklıktaki dolaba bağlı arkamdaki 9metre ötedeki santral dolabı 100mbps hız veriyor yazıyor o dolaba bağlama gibi bir şansım varmıdır?
Kanka altyapı sorgulamayı yaptığımda1953m uzaklıktaki dolaba bağlı arkamdaki 9metre ötedeki santral dolabı 100Mbps hız veriyor yazıyor o dolaba bağlama gibi bir şansım var mıdır?