hanzele Hectopat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 29 Ağustos 2020 #11 hep aynı şeyleri okumaktan sıkıldım. biri Allah rızası için nasıl sonuç alacağımı neler yapmam gerektiğini söylesin. 110 liraya 2 mbps hız alıyorum. yeter bu kadar kazıklandığımız.
hep aynı şeyleri okumaktan sıkıldım. biri Allah rızası için nasıl sonuç alacağımı neler yapmam gerektiğini söylesin. 110 liraya 2 mbps hız alıyorum. yeter bu kadar kazıklandığımız.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.053 Makaleler 6 Çözümler 54 30 Ağustos 2020 #12 hanzele dedi: Hep aynı şeyleri okumaktan sıkıldım. Biri Allah rızası için nasıl sonuç alacağımı, neler yapmam gerektiğini söylesin. 110 liraya 2 Mbps hız alıyorum. Genişletmek için tıkla... En yakın Türk Telekom ilçe müdürlüğüne gidip, altyapı planlama ve erişim bölümüyle görüşmeniz gerekli. Tüm yatırımlar o kişilerin ellerinden geçiyor. Oluru varsa orada yardımcı olacaklardır. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2020
hanzele dedi: Hep aynı şeyleri okumaktan sıkıldım. Biri Allah rızası için nasıl sonuç alacağımı, neler yapmam gerektiğini söylesin. 110 liraya 2 Mbps hız alıyorum. Genişletmek için tıkla... En yakın Türk Telekom ilçe müdürlüğüne gidip, altyapı planlama ve erişim bölümüyle görüşmeniz gerekli. Tüm yatırımlar o kişilerin ellerinden geçiyor. Oluru varsa orada yardımcı olacaklardır.
TeKTürkiyem Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #13 Dostlar selam yardımınız lazım bende binaya fiber istiyorum ne yapmam lazım ? Vodafone fiber çekti sadece binaya kaldı
Dostlar selam yardımınız lazım bende binaya fiber istiyorum ne yapmam lazım ? Vodafone fiber çekti sadece binaya kaldı