Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 10 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar bugün birkaç yere fiber kablo döşendiğini gördüm, gördüğüm kadarıyla 3 farklı yere fiber döşüyorlardı. Bunu görünce aklıma geldi binaya fiber altyapı getirttirme. Bizim buraya da döşendi fiber şimdi ne yapmalıyız binaya gelmesi için?
Arkadaşlar bugün birkaç yere fiber kablo döşendiğini gördüm, gördüğüm kadarıyla 3 farklı yere fiber döşüyorlardı. Bunu görünce aklıma geldi binaya fiber altyapı getirttirme. Bizim buraya da döşendi fiber şimdi ne yapmalıyız binaya gelmesi için?
TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 10 Nisan 2020 #2 Hangi ISS'nin binanıza destek vermesini istiyorsanız imza toplayabilirsiniz ayrıca bayilerinden binanız için başvuru yapabilirsiniz.
Hangi ISS'nin binanıza destek vermesini istiyorsanız imza toplayabilirsiniz ayrıca bayilerinden binanız için başvuru yapabilirsiniz.
Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 11 Nisan 2020 #3 TheTrickesterGod dedi: Hangi ISS'nin binanıza destek vermesini istiyorsanız imza toplayabilirsiniz ayrıca bayilerinden binanız için başvuru yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Turktelekom'un bayisi diğer ilçe de burada yok eskiden vardı kaldırdılar. Superonline geçmek istiyorum.
TheTrickesterGod dedi: Hangi ISS'nin binanıza destek vermesini istiyorsanız imza toplayabilirsiniz ayrıca bayilerinden binanız için başvuru yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Turktelekom'un bayisi diğer ilçe de burada yok eskiden vardı kaldırdılar. Superonline geçmek istiyorum.