Binaya fiber interneti hangi şirket sağlayacak?

seyfi998

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar binanın internet altyapı yenilenecekmiş. Normalde Superonline eve kadar fiber veriyor ama Türk Telekom FTTB veriyordu. Yeni bir altyapı mı gelir yoksa kablo çekeceğiz dedikleri Türk Telekom mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
TT binanıza fiber kablo çekecek muhtemelen. 1000mbps hız almanı öneririm. Şuanda 780 lira galiba.

Bu arada FTTB nın 1000 desteği var mı bilmiyorum ama, imkan varsa FTTH çektirin binaya.

Çevrenizdeki binalardaki altyapılara bakarak öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom'un altyapısı zaten FTTB olan bir binaya FTTH getirmesi teknik olarak değil ama uygulama olarak zor bir olasılık.

Türk Telekom'un altyapısı zaten FTTB olan bir binaya FTTH getirmesi teknik olarak değil ama uygulama olarak zor bir olasılık.

Ben de öyle düşündüm de FTTB de 100 Mbps üstü vermiyor bir de Superonline 1000 Mbps verince getirelim mi dediler sol ün FTTH'ı var ona kablo niye çeksin. Bir ihtimal Türksat olabilir. Bakalım göreceğiz.

Çevrenizdeki binalardaki altyapılara bakarak öğrenebilirsiniz.

Çevre binalarda var gibi.

TT binanıza fiber kablo çekecek muhtemelen. 1000MBPS hız almanı öneririm. Şu anda 780 lira galiba.

Bu arada FTTB'nın 1000 desteği var mı bilmiyorum ama, imkan varsa FTTH çektirin binaya.

Bir siteden abonelik sorguluyordum tekrar baktım FTTB de abonelik yok diyor. Yeni kutuya mı geçirdiler acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Servis sağlayıcını arayıp net bilgiyi onlardan almalısın. Onların yaptıkları işlemleri bizim bilmemiz mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…