Binaya fiber kutu konuldu

coko35

Kilopat
Geçenlerde yine bir konu açmıştım fiber altyapıyla ilgili. Bugün sadece fiber kutusunu getirip koydular dışarıdan herhangi başka bir kablo çekmediler. Altyapı internet sorgulama ekranında ne zaman gözükür? Çünkü başvuru yapmak istediğimde adresi alıp sizde altyapı yok işlem gerçekleştiremiyoruz diyorlardı.

Dosya Ekleri

• IMG_20231220_145601.jpg
    IMG_20231220_145601.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_20231220_145554.jpg
    IMG_20231220_145554.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 115
Geçenlerde yine bir konu açmıştım fiber altyapıyla ilgili. Bugün sadece fiber kutusunu getirip koydular dışarıdan herhangi başka bir kablo çekmediler. Altyapı internet sorgulama ekranında ne zaman gözükür? Çünkü başvuru yapmak istediğimde adresi alıp sizde altyapı yok işlem gerçekleştiremiyoruz diyorlardı.

Sizin işiniz 1 hafta da sürebilir 1 ay da, 6 ayda...

Altyapı çekilmemiş, kazı yapılmamış. Yani bir haftada sürebilir bir ay da 6 ayda... Nasibiniz varsa benimki gibi bir haftada hallolur başlandıktan sonra ama tam yıl sonu olduğu için diğer seneye sarkabilir.

Son durum nedir?

Tekrar geldiklerini görmedim ama tam 1 yıl sonra sizden gelen bildirimle az önce TurkNet sayfasinda altyapi sorgulamasi yaptirdim belki gorebilirim niyetiyle. Daha once hep altyapiniz bulunmuyor yazısı gördüğüm sitede, 100 Mbps hiza kadar hizmet alabilirsiniz yazısını gördüm. Gözlerime inanamıyorum. Teyit etmek için müşteri hizmetlerini arayacağım şimdi.

Tekrar geldiklerini görmedim ama tam 1 yıl sonra sizden gelen bildirimle az önce TurkNet sayfasinda altyapi sorgulamasi yaptirdim belki gorebilirim niyetiyle. Daha once hep altyapiniz bulunmuyor yazısı gördüğüm sitede, 100 Mbps hiza kadar hizmet alabilirsiniz yazısını gördüm. Gözlerime inanamıyorum. Teyit etmek için müşteri hizmetlerini arayacağım şimdi.

Arayın hocam ama aramadan önce kutunun iç tesisatını atabiliri misin?
Ve Türk Telekom'un kendi sorgulamasındada sorgulama yapar mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı