paradisev5
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar selam, İstanbul Pendik Marmaray'a beş dakika mesafede yaşıyorum. İnanılmaz merkezi bir konumumuz var ama aldığımız internet hızı 50Mbps (VDSL). Yaklaşlık 1.5 sene oldu buraya taşınalı. 2 hafta önce tatile gittim ve tatile gittikten 2 gün sonra binaya böyle bir sistem kurmuşlar. Kablonet, TurkNet ve Türk Telekom'dan altyapı sorguladım. TurkNet 100Mbps gösteriyor konum olarak, diğerleri 50Mbps gösteriyor. Kablonet'i aradım sordum nedir ne değildir diye, sistemde göremediklerini, muhtemelen güncellenmediğini söylediler. Bilgileri de olmadığını söylediler (kutunun ne olduğu hakkında bilgileri yokmuş. Sadece satış yapıyorlarmış.) Yaklaşık 2 hafta oldu. Kimseden ses seda yok. Alabileceğim hız nedir bu kutuyla 500Mbps, 1GB, vs. fikriniz var mı? 5-6 ay önce fiber için başvuracaktık, binanın yöneticisi ben hallederim dedi. Bina sakinlerince imza toplayıp binaya fiber/hiper net getirmek başvıurmanın bir mantığı var mı? Yoksa bu kutu zaten fiber kutusu mu? Fiber internetten kastım 500Mbps'ya da 1GB. Güncel 50Mbps kullanıyorum. Herhangi bir şekilde geçme şansımız varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Binada saha dolabı vardı, binaya bu takılınca bir tane daha eklemişler.
Not: Binada saha dolabı vardı, binaya bu takılınca bir tane daha eklemişler.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: