@cumalicbr Böyle bir durum söz konusu evet ama VAE altyapısında kendi fiber altyapıları da var adı GigaFiber tam bilmeden konuşmayın insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz.
Dostum bana Türk Telekom fiber gelmedi. TürkNet fiber geldi. Bu denilen şey Türk Telekom fiber altyapısında TürkNet kullananlar için geçerli. Fiyatları merak edersen bu şekilde;
Dostum bana Türk Telekom fiber gelmedi. TürkNet fiber geldi. Bu denilen şey Türk Telekom fiber altyapısında TürkNet kullananlar için geçerli. Fiyatları merak edersen bu şekilde; Eki Görüntüle 686269
Önce TürkNet'e telefon aç sor bakalım bize çekilen fiber alt yapısı TürkNet'e mi ait diye sonrasında istediğimiz modemi kullanabiliriz diye sor. Edindiğin bilgiyi sitede paylaş herkes de öğrensin.
@cumalicbr Bu üyeyi yanlış bilgilendirmeden raporlamanızı istiyorum ülkede bulunan tüm altyapıyı TT yönetiyor sanıyor halen.
Bahsi geçen altyapının adı GigaFiber yani TT firması ile alakası yok.
Önce TürkNet'e telefon aç sor bakalım bize çekilen fiber alt yapısı TürkNet'e mi ait diye sonrasında istediğimiz modemi kullanabiliriz diye sor. Edindiğin bilgiyi sitede paylaş herkes de öğrensin.
Konu başındaki resme bakıp az önce attığım paket fiyatlarına baksaydın anlardın zaten. Yanlış bilgi damgası yediniz hâla aynı şeyleri söylemeye devam ediyorsunuz.