Binaya TürkNet fiber geldi

Dostum tam olarak ne yazdın onu merak ettim? Nereden yazdın bir de? .

Twitter'dan Yusuf kıraç'ı ve TT Destek'i etiketleyip tivit attım. Önce TT destek dönüş yaptı. Sonra Yusuf kıraç'a özelden yazdım o da cevap verdi. Ne yazdığımı söyleyemem gizlilik gereği.
Vallahi ben 15 yaşındayım. Adı üstünde genç. Bizim burada öyle aman aman ping sorunu yok elbet ama karşı binalarda ve diğer birçok binada var.

TT Destek şikayetiniz işleme alınmıştır diye mesaj gönderdi ama buradan hiçbir şey çıkacağını sanmıyorum. Twitter üzerinden Yusuf Kıraç'a bir mesaj attım ona da artık döner mi bilemem fazla ümitli değilim. Türk Telekom gerçekten bıktırdı beni. Asıl amacım TT şu apartmana bir fiberimsi hizmet getirse taahhüt bitince gidip Turknet'e başvurmak. En azından 35 Mbit'lik interneti 90 TL'ye verirse kalırım ama gördüğüm paketler inanılmaz pahalı yani 16Mbit'lik pakete bile arayıp 90 TL istiyor adamlar utanmadan. Oysa direkt karşımda Turknet 100Mbit fiber hizmetini 85 TL'ye veriyor

Ben yazdım her yere. Zaten firmalar sağ olsun beni takip ediyor artık. Vodafone destek beni Twitter'dan takip ediyor. Türk Telekom destek takip ediyor. Bu arada Yusuf kıraç adres bilgisi ve tel no istedi verdim aradılar falan. Site yöneticisi dayım olur . Şimdiden onunla bir fiberoptik hat haritası çizmeye başladık bile. Eğer fiberoptik altyapı için onay alınırsa ve başlanırsa bizzat ben orada olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…