Binaya TürkNet fiber geldi

"Hamdi ne yapacaksın uploadı ?". Ansızın bunu hatırladım. İstemsiz...
Evet kendisine 2020 yılında 8 mbps hızın yetersiz olduğunu ve 100 mbps hız almak istediğimi belirttim adres ve iletişim numarası istedi 2 gün geri dönüş yapılmayınca tekrar sordum anında engeli bastı.

Bu gidişle ya taşınacağım ya da özel fiber hattı çektireceğim bu hızı kullanmak bana o kadar koyuyor ki.

Bu ülkenin kurumu, bu ülkenin vatandaşına böyle muamele yapamamalı. Bunun cezası olmalı...

Ben miyim kendi ülkemde garip ? İti el üstünde tutan utansın...

Dört gözle beklediğim olay. Keşke bizim buraya da gelse ama nerede... 7Mbps ile canlı derslerde sürünüyorum resmen. Yine sinir oldum.

Ülkeye güzel bir reset lazım. Bana daha cevap vermedi özelden.

Firmalara gereksiz yere suç atanların veya bilip bilmeden laf atanların hepsine kürekle dalarım. Gidiyor baz istasyonu dikiyor Vodafone, bizim ******** napsın bu *** İngiliz'leri bizi kanser edecek diyor profesör ****** ****** zaten sen profesörsün. Gidiyor belediyeye dilekçe bırakıyor falan. Sonra belediye bu istasyonları mühürlüyor. Ama sonra internet çekmiyor vay efendim Vodafone senin ben *** *** İngiliz'leri bir işi becerin böyle firma olmaz olsun diyor. Ya Allah'ım sen kaldırttın o şeyi olum ya üf kafa *** dalmak istiyorum böylelerine.

Dört gözle bekledim olay. Keşke bizim buraya da gelse ama nerede... 7Mbps ile canlı derslerde sürünüyorum resmen. Yine sinir oldum.
Bunca sene 4 Mbps 40 GB internet ile bende süründüm. Sabret elbet gelir.
Bu yanlış bir kelime oldu hocam hatırlarsanız yabancılara bu kurumu da sattık.

@TeknoFix29

Hocam bu arada eve kadar fiber mi gelecek yoksa binanın altına kadar gelip oradan ethernet kablosu ile mi modeme ulaşacak?
Hocam hiç bilmiyorum ne yazıkki.

Bu yanlış bir kelime oldu hocam hatırlarsanız yabancılara bu kurumu da sattık.

@TeknoFix29

Hocam bu arada eve kadar fiber mi gelecek yoksa binanın altına kadar gelip oradan ethernet kablosu ile mi modeme ulaşacak?
Yeni evler genelde FTTH(eve kadar fiber oluyor eskilerinde FTTB(cat kablo ile eve)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…