than Decapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #1 BinBin kullanmadığım halde bana tek kullanımlık giriş kodu geldi numaramın dağıtılıp dağıtılmadığını nasıl anlarım?
BinBin kullanmadığım halde bana tek kullanımlık giriş kodu geldi numaramın dağıtılıp dağıtılmadığını nasıl anlarım?
ardakrgz Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #2 Numarayi yanlış yazmıstır biri sana gelmiştir mesaj.
VolteR06 Yoctopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #3 than dedi: BinBin kullanmadığım halde bana tek kullanımlık giriş kodu geldi numaramın dağıtılıp dağıtılmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Birisi rastgele numara sallayıp seninkine denk gelmiş olabilir.
than dedi: BinBin kullanmadığım halde bana tek kullanımlık giriş kodu geldi numaramın dağıtılıp dağıtılmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Birisi rastgele numara sallayıp seninkine denk gelmiş olabilir.
than Decapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #4 VolteR06 dedi: Birisi rastgele numara sallayıp seninkine denk gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... karşı tarafa kodu vermediğim sürece sorun olmaz değilmi ?
VolteR06 dedi: Birisi rastgele numara sallayıp seninkine denk gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... karşı tarafa kodu vermediğim sürece sorun olmaz değilmi ?
VolteR06 Yoctopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #5 than dedi: Karşı tarafa kodu vermediğim sürece sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kodu vermediğin sürece hiçbir şey yapamaz.
than dedi: Karşı tarafa kodu vermediğim sürece sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kodu vermediğin sürece hiçbir şey yapamaz.