Merhaba, yarın 50'lik almayı düşünüyoruz. Daha önce 2-3 kere İstanblue içtim ondan yanayım ama hangisinin içimi daha iyidir?
İstanblue hepsinden iyidir.Merhaba, yarın 50'lik almayı düşünüyoruz. Daha önce 2-3 kere İstanblue içtim ondan yanayım ama hangisinin içimi daha iyidir?
İstanblue hepsinden kötüdür. Bazooka tavsiye ederim.
Kolayla birlikte güzel gider mi?Üçünü de aynı firma üretiyor zaten, hepsini denemediğim için aralarından tavsiye edemem fakat düzgün bir şey içelim dersen Puschkin veya Wyborowa öneririm. Sek içeceksen en azından bu saydıklarına göre yumuşak bir tat ile karşılaşırsın, ikisini de kokteyl ile denedim, gayet güzel gidiyor.
Kolayla birlikte güzel gider mi?
Birkaç farklı vodka içtim. Pek fark yok aralarında. Vodka dediğin şey kolonyadır zaten. Kafayı bulmak için içersin. Wyborowa kolonyanın da ötesine geçmiş. Zehir üretmiş adamlar direkt. İstanblue ya da gilbeys al geç. Kolonyam neyli olsun diye çok düşünmeye gerek yok.
Hocam wyborowa fazla sertti içtiğimde. Ya da belki de o gün bana öyle gelmiştir. Kötü demiyorum bu arada. Ağırdı demek istedim sadece. Öyle çok fazla vodka denemiş biri değilim ama şarap veya biradaki çeşitlilik yok vodkada. Bana göre vodka arkadaşlarla sarhoş olup eğlenmek için tamamen. Sek içerken zehir gibi zaten. Dilimi falan uyuşturcak kadar yakıyor. Başka şeylerle karıştırınca da değişik tatlar ortaya çıkıyor. Çok kaliteli olması bu işin gurmeleri dışında çok önemli değil bence. Gurmeleri derken de çok spesifik anlamayın tatlarının farkını anlayabilecek seviyede olması yeterli.Başka opsiyonun yoksa denemekten zarar gelmez fakat bence mide yorar. Onun yerine meyve suyuyla tavsiye ederim. Mesela ben karışık meyve suyu, az schweppes limon, biraz da taze sıkım limon suyu ile karıştırıp kokteyl yapıyordum. Sen de bu tür kokteyller yapabilirsin, istersen sadece meyve suyuyla içersin. Hatta Puschkin'in direkt aromalı votkaları var, onları alıp sadece sade soda ile tüketebilirsin.
Wyborowa'nın tadına eleştiri yapanı gördüm de, İstanblue ile kıyaslayıp Wyborowa zehir, İstanblue al diyeni ilk defa görüyorum. Muadili bile değil.
Dipnot: Farklı votkaları denemeden önce, ben de hepsinin aynı tada sahip, ağır ve kolonyamsı olduğunu düşünürdüm. Başka votkaları denedikçe, ağırlığını korusa da içimi yumuşayan, kokteyllerle daha uyumlu votkaların olduğunu gördüm. Votkayı pek sevmem, tatları sınırlıdır bana göre fakat burada esas olan içiminin yumuşaması ve kokteyllerle daha uyumlu olması.
Hocam wyborowa fazla sertti içtiğimde. Ya da belki de o gün bana öyle gelmiştir. Kötü demiyorum bu arada. Ağırdı demek istedim sadece. Öyle çok fazla vodka denemiş biri değilim ama şarap veya biradaki çeşitlilik yok vodkada. Bana göre vodka arkadaşlarla sarhoş olup eğlenmek için tamamen. Sek içerken zehir gibi zaten. Dilimi falan uyuşturcak kadar yakıyor. Başka şeylerle karıştırınca da değişik tatlar ortaya çıkıyor. Çok kaliteli olması bu işin gurmeleri dışında çok önemli değil bence. Gurmeleri derken de çok spesifik anlamayın tatlarının farkını anlayabilecek seviyede olması yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.