Binek araca arka cam filmi yasak mı?

Çevirmelerin abonesi olmuş birisi olarak kesin bilgidir; sadece ön cam yasak yan ve arka camlarda film uygulaması yapabilirsiniz bende o şekilde kullanıyorum, profil fotoğrafında ön cam karanlık çıkmış biraz ama ön camda film yok.

Muayene içinde ön camda film yoksa kesin geçer, arkadaşların arabasında ön camda açık renk film varkende geçmişlikleri vardır. Yani ön camda yoksa kesin geçer varsa ve açık renksede geçebilir ama kesin değil.

Son düzenleme:
Çevirmelerin abonesi olmuş birisi olarak kesin bilgidir; sadece ön cam yasak yan ve arka camlarda film uygulaması yapabilirsiniz bende o şekilde kullanıyorum, profil fotoğrafında ön cam karanlık çıkmış biraz ama ön camda film yok.

Muayene içinde ön camda film yoksa kesin geçer, arkadaşların arabasında ön camda açık renk film varkende geçmişlikleri vardır. Yani ön camda yoksa kesin geçer varsa ve açık renksede geçebilir ama kesin değil.
Hocam ön camlarda 2 numara yasal mı, muayeneden geçer mi ?

Hocam ön camlarda 2 numara yasal mı, muayeneden geçer mi ?
1 numara bile yasal değil çevirmede ceza yiyebilir veya çevirme sırasında sökmek zorunda kalabilirsin. Muaneden geçermi kısmı tamamen oradaki kişiye bağlı görüşü çok kısıtlamıyorsa geçiriyor. Muaneden geçerse ceza yazamazlar deme maalesef böyle saçma bir durum var. Muaneden çıkıp ana yola girmeden ceza yemişliğim var.

Edit: Ön camlar derken ön yan camlardan bahsediyorsanız hem yasal hem muayeneden geçer. Benim söylediklerim ön cam için geçerli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı