Bugün sabotaj oyunu yükleyeyim dedim ve PC'ye Bing bar indi, altta bildirim olarak oyun performansını düşüreceğini söyledi. Ben de Bing bar'ı PC'den kaldırmak istiyorum nasıl kaldıracağım? Cevaplarınızı bekliyorum.
Program ekle/kaldır ekranında görünmüyor mu?
Hayır ise, program files'a girip bing bar klasörünü bulup içerisine bak uninstall.exe tarzı bir programı muhtemelen vardır.
Program ekle/kaldır ekranında görünmüyor mu?
Hayır ise, program Files'a girip Bing bar klasörünü bulup içerisine bak uninstall.exe tarzı bir programı muhtemelen vardır.
O zaman program files'te uninstall'ı araman gerekecek. Adı kısaltılmış olabilir, bazı programlarda uninst.exe uninst001.exe tarzı şeyler yazabilir. Onu bulup çalıştırman yeterli olur.
C:\Program Files (x86)\Microsoft\Bing Bar
C:\Users\<Kullanıcı Adın>\AppData\Local\Microsoft\BingBar
Bing Bar'ın dosyaları burada olması lazım. Tabii Bing Bar'ı direkt böyle silmek sağlıklı bir temizleme işlemi olmayacaktır. Normalde Denetim Masası'nda gözükmesi lazım Bing Bar'ın.
O zaman program Files'te Uninstall'ı araman gerekecek. Adı kısaltılmış olabilir, bazı programlarda uninst.exe uninst001.exe tarzı şeyler yazabilir. Onu bulup çalıştırman yeterli olur.