Çözüldü Bing'deki ChatGPT çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Daiquiri

Hectopat
Microsoft Edge'de, sağdaki Bing simgesi üzerinden ChatGPT kullanıyordum. En son haziran ayında kullandım. Ancak şu an çalışmıyor. Herhangi bir şey yazsam boş beyaz bir kare cevap çıkıyor. Ne yapmalıyım?

Tarayıcı önbelleğini silip tekrardan dener misiniz? Ayrıca varsa reklam engelleyiciyi kapatıp tekrar deneyin.

Google Bard'ı tavsiye ederim. Test ettiğim kadarıyla ChatGPT'den çok daha iyi durumda.

Reklam engelleyici yok. Önbelleği temizledim ama düzelmedi.
Yapabileceğiniz şeyler kısıtlı maalesef. Tarayıcıda güncelleme var ise onu yapmayı deneyin, yoksa tarayıcıyı sıfırlamayı deneyin. Ayrıca gizli sekmede de aynı sorun mevcut mu?

Yapabileceğiniz şeyler kısıtlı maalesef. Tarayıcıda güncelleme var ise onu yapmayı deneyin, yoksa tarayıcıyı sıfırlamayı deneyin. Ayrıca gizli sekmede de aynı sorun mevcut mu?
Gizli sekmede direkt cevap vermiyor.

Gizli sekme için engellemişler demek ki.

"Ne yazik ki bir sorun oluştu gibi görünüyor" yazısı cikti şimdi gizlide.

Sorunu çözdüm. Bu zamana kadar Microsoft Edge üzerindeki Bing'in GPT yapay zekasını oturum açmadan kullanıyordum. Microsoft hesabımla oturum açtım ve düzeldi. Yalnız bu kadar basit bir hatanın en azından beni bilgilendirecek şekilde ekranda uyarı olarak yazması gerekirdi. O kadar saat boşuna uğraştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…