lemurlamasi Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Merak ettiğim için soruyorum.
Veiner Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 Temiz hocam bu kadar AV'den sadece bir tanesinin algılaması normal bence. Tabiki diğer yorumları beklemeden indirmeyin
Temiz hocam bu kadar AV'den sadece bir tanesinin algılaması normal bence. Tabiki diğer yorumları beklemeden indirmeyin
lemurlamasi Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 Tamamdır sağolun. Hocam buna da bakar mısınız? VirusTotal Son düzenleme: 18 Haziran 2023
Veiner Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #5 lemurlamasi dedi: Tamamdır sağolun. Hocam buna da bakar mısınız? VirusTotal Genişletmek için tıkla... Hocam virustotal'e kendim oluşturduğum .txt yi attığımda bile bi tanesi virüs algılıyor. çoğunluğa bakmak lazım. Bir tanesinden çıksa birşey olmaz
lemurlamasi dedi: Tamamdır sağolun. Hocam buna da bakar mısınız? VirusTotal Genişletmek için tıkla... Hocam virustotal'e kendim oluşturduğum .txt yi attığımda bile bi tanesi virüs algılıyor. çoğunluğa bakmak lazım. Bir tanesinden çıksa birşey olmaz