Djedje5 Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 92 8 Şubat 2021 #11 Aykut bey abi dedi: Binomo lisansı var. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de yok. Dostum sana bir tavsiye, kolay yoldan para kazanma vaadinde bulunan yerlerden arkana bakmadan kaç.
Aykut bey abi dedi: Binomo lisansı var. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de yok. Dostum sana bir tavsiye, kolay yoldan para kazanma vaadinde bulunan yerlerden arkana bakmadan kaç.
Aykut bey abi Centipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 478 Yer Dünya 8 Şubat 2021 #12 Djedje5 dedi: Türkiye'de yok. Dostum sana bir tavsiye, kolay yoldan para kazanma vaadinde bulunan yerlerden arkana bakmadan kaç. Genişletmek için tıkla... Dostum para lazım şuan.
Djedje5 dedi: Türkiye'de yok. Dostum sana bir tavsiye, kolay yoldan para kazanma vaadinde bulunan yerlerden arkana bakmadan kaç. Genişletmek için tıkla... Dostum para lazım şuan.
Djedje5 Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 92 8 Şubat 2021 #13 Aykut bey abi dedi: Dostum para lazım şu an. Genişletmek için tıkla... Çok acil bir şey değilse beklemeni, acilse de borç almanı tavsiye ederim böyle yerlerde eldekinden de olmaktan iyidir.
Aykut bey abi dedi: Dostum para lazım şu an. Genişletmek için tıkla... Çok acil bir şey değilse beklemeni, acilse de borç almanı tavsiye ederim böyle yerlerde eldekinden de olmaktan iyidir.
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.288 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 9 Şubat 2021 #14 3-5 sahtekar reklamcı su kadar aldık kazandık deyince inanmayın risk hep var ve kimse kimseye bedava 1$ dahi vermez. Yok 300-500$ yok 1000-5000$ 12 yaşındaki oğluma anlatsam güler saçmalama baba der.
3-5 sahtekar reklamcı su kadar aldık kazandık deyince inanmayın risk hep var ve kimse kimseye bedava 1$ dahi vermez. Yok 300-500$ yok 1000-5000$ 12 yaşındaki oğluma anlatsam güler saçmalama baba der.
M mehmetickalu Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #15 Aykut bey abi dedi: Dostum para lazım şuan. Genişletmek için tıkla... Binomo güvenilir mi bilmem ama para lazım diye alel acele bir işe girersen yüksek ihtimalle sonu çok kötü olacaktır.
Aykut bey abi dedi: Dostum para lazım şuan. Genişletmek için tıkla... Binomo güvenilir mi bilmem ama para lazım diye alel acele bir işe girersen yüksek ihtimalle sonu çok kötü olacaktır.