Binomo'yu 18 yaş altı kullanmanın cezası var mı?

Eyvallah peki bildiğin para kazanabileceğim yerler var mı (bende 16 yaşındayım)

Hocam kendimden örnek vereyim, ben açık liseye gidiyorum, ve günlük derslerime ayırabildiğim kadar zaman ayırıyorum ve okumak aslında baktığınız kadar kötü bir şey değil okumak iyi bir şey hırs güzel bir şey değil, şu da olsun şunu da kazanıyım hırsı insanı yer, ben derslerime çalışıyorum, elimden geldiğince İngilizce öğrenmeye çalışıyorum, yakında Almanca falanda girecek bunun içine, eğer bilgisayardan anlıyorsan yazılım işlerine ufak tefek bakabilirsin, onun dışında sana para kazanmak için önerebileceğim tek şey hayatın içinde çalışmaktır, eğer çevrende berber, çıraklık yapabileceğin bir yer varsa oralarda kazancını sağlayabilirsin, yani bakın bugün çok yanlış aktarılıyor insanlara çalışmak, bisikletçide çalışmak, berberde çalışmak, bir yere çırak olmak bunlar çok güzel şeyler ve sizi erdemli bir insan haline getirir, insanın bu hayatta kendisine bir şeyler öğreteceği bir insan bulunacak, buna kan bağınız engel olamaz, konumuza dönecek olursak, para kazanma işlerine sanal hayattan çok fazla bulaşmayın, sizin için en uygunu derslerinize çalışıp bir an önce liseden sıyrılmanız ve bir üniversite bulmanız, size oturun bilgisayar başına memur olun demiyorum, kendi işinizi kurabilirsiniz ileride, bunun gibi hocam eğer yine soracağın bir şey olursa yanıtlarım seve seve

Müthiş

Ah keşke dolandırılmakla bitse hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…