excid240hz
Centipat
Daha fazla
- Meslek
- Yazılımcı - Tasarımcı
21 Ekim 2022 tarihinde Bionluk üzerinden bir özel teklif gördüm. Özel teklif bana uyuyordu, ben de özel teklifi gönderdim. Alıcı ile konuştuk. İkimizde kabul ettik teklifi. Alıcı özel teklif parasını ödedi Bionluk üzerinden. Ben de projeyi yapmaya başladım. Proje 1 Kasım 2022 tarihinde bitti. Ben ve alıcı siparişi onayladık ve değerlendirmeleri yaptık. Aradan 1 gün geçmesine rağmen cüzdanıma paranın yatmadığını gördüm. Bu yüzden çözüm merkezine yazdım. Çözüm merkezi sipariş teslim edilmiş olarak görünüyor, bu yüzden para havuz hesabından çıktı dediler. Para havuz hesabından çıktıysa benim cüzdanıma tarih olmuş 12 Kasım hâlâ neden para yatmadı? Sonra alıcı ve Bionluk benden kaynak kodlarını istedi. Ben de eksiksiz bir şekilde kaynak kodlarını attım. Ardından kaynak kodlarını sunucuya entegre ederken hatalar almaya başladık, hatalar üzerinde yaklaşık 1 gündür ikimizde çalıştık. Fakat hatalar çözülmedi. Biz de hatalar çözülmediği için ve yeni bir sunucu kiralamak çok maliyetli olacağı için siparişi iptal etmek istedik. İkimizde siparişi iptal etmek istiyoruz diye ayrıntılı bir şekilde 3 Kasım 2022 tarihinde çözüm merkezi'ne yazdık. Fakat 3 Kasım'dan beri ses seda yok. Beni 2 gün önce aradı Bionluk. Alıcıya yardımcı olmanız gerekiyor dediler. Ben de zaten kaynak kodlarını attığımı belirttim, fakat nafile, anlamıyorlar. Ben zaten kaynak kodlarını attım, alıcının istediği projeyi de yaptım, daha ne kadar yardımcı olmam gerekiyor? Ne güzel işimi yapıyordum Bionluk üzerinden. 2 haftadır 3000 TL'yi atmıyorlar tarafıma. Bionluk'a güveniyordum, dolandırmaz, kötü bir şey yapmaz diye fakat bu kadar güvenmemek lazımmış. Freelancer olmak isteyenler bu firmaya güvenmeyin. Büyük paralar işin içerisine girdiği zaman başınız yazar. Böyle bir şey olamaz ya. Sanki 300.000 TL istiyoruz, alt tarafı 3000 TL. Yazık, gerçekten yazık.
Aşağıda ekran görüntüleri yer alıyor.
Aşağıda ekran görüntüleri yer alıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: