GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Temmuz 2022 #1 Logo tasarımı yapmaya başladım ve portfolyoma 2 tane tasarım ekledim ama müşteri gelmiyor. Bicoin kullanarak ilanı öne çıkardım hiç yazan olmadı. Nasıl müşteri bulabilirim?
Logo tasarımı yapmaya başladım ve portfolyoma 2 tane tasarım ekledim ama müşteri gelmiyor. Bicoin kullanarak ilanı öne çıkardım hiç yazan olmadı. Nasıl müşteri bulabilirim?
user.cs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 2 Temmuz 2022 #2 Portfolyonuzu atar mısınız?
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Temmuz 2022 #3 user.cs dedi: Portfolyonuzu atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yetenekli Freelancer Platformu Bionluk girişimler ve işletmeler için özel bir freelancer platformudur. bionluk.com
user.cs dedi: Portfolyonuzu atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yetenekli Freelancer Platformu Bionluk girişimler ve işletmeler için özel bir freelancer platformudur. bionluk.com