Bionluk T.C doğrulaması istiyor

Zepett8

Decapat
Daha fazla  
Meslek
jigolo
Yaşın 18'in altı ve Bionluk'a kayıt oldum. Şimdi ise benden T.C. Kimlik doğrulaması istiyor. İsmimi falan babamınkiyle değişsem ve T.C. Kimliğe babamın T.C. Kimliğini atsam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşın 18'in altı ve Bionluk'a kayıt oldum. Şimdi ise benden T.C. Kimlik doğrulaması istiyor. İsmimi falan babamınkiyle değişsem ve T.C. Kimliğe babamın T.C. Kimliğini atsam sorun olur mu?
Evet, olur ilk isime bakıyorlar. Eğer 18 yaşının altında, instagramdan görüp geldiysen ve 100₺ gibi ölü fiyatlara hizmet vereceksen, hiç kayıt olma.

Evet, olur ilk isime bakıyorlar. Eğer 18 yaşının altında, Instagram'dan görüp geldiysen ve 100₺ gibi ölü fiyatlara hizmet vereceksen, hiç kayıt olma.
Yok hocam 200-300 TL'ye web sitesi falan satacağım. Zaten satmıştımda 3 tane. Şimdi dediğim gibi ismimi değişip T.C.'nin fotoğrafını atsam cidden bir şey olmaz mı? Anlaşılırsa cezası falan yok mu hocam.

@358669
Evet, olur ilk isime bakıyorlar. Eğer 18 yaşının altında, instagramdan görüp geldiysen ve 100₺ gibi ölü fiyatlara hizmet vereceksen, hiç kayıt olma.

Son düzenleme:
Kayıt olmanı tavsiye etmiyorum.

Başka bilen yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…