Bionluk vs fiverr

alp3rnt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar logo tasarımı biliyorum ve okul yanında para kazanmak amacıyla freelancer işine gireceğim.
Bionluk sitesinde ortalama 10-50 TL arası iş yapabilirim fivver da ise 3-8 dolar arası iş yapabilirim.

Bionluk sitesinde müşteri sayısı fazla olacaktır fakat giriş 30 TL.

Fiverr sitesinde ise müşteri sayısı az veya hiç olacaktır fakat giriş ücretsiz ve ücreti dolar olarak alacağım (ingilizcem iyi)
Siz hangisini kullanmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ucuza iş yaparsan kötü yaptığını düşünür herkes. Bir de o kadar az fiyata uğraşmana değmez. Piyasaya göre güzel bir ücret koyarsan daha iyi olur. Tabii iyi yapabiliyor olman lazım orası ayrı.

Örnek çalışman varsa atabilir misin?

Ya tam olarak elimde bir fikir olmadığı için çalışma da yok birisinin istediği logoyu farklı yollarla bir sürü yapacağım zaten zevkine yapıyorum bu işi.

İyi yapabilirim fakat sizce meblağ ne olması gerekir.

10 liraya satarsan sadece piyasayı düşürürsün. Ben 3 yıldır logo tasarımı yapıyorum ama hala satış yapmaya kendimi hazır bulmuyorum.

10 liraya satarsan sadece piyasayı düşürürsün. Ben 3 yıldır logo tasarımı yapıyorum ama hala satış yapmaya kendimi hazır bulmuyorum.

Biz bilirken yapmıyoruz fakat insanlar 200TL ilan koyup preset kullanıyor,, piyasaya biraz hakkını veren biri olarak katılmaya çalışacağım.

Hocam şöyle bir logoya kaç TL basılır?

Hocam şöyle bir logoya kaç TL basılır?Eki Görüntüle 1382489

Güzel fakat böyle istekleri olan bir müşterinin çıkacağını pek düşünmüyorum ama çıkarsa 50-100 arası bir şey normalde bence o kadar etmez ama piyasa malum kaç kişi gördük internette de sitede de haizr kulanip 200 çekenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…