Bionluk'da freelancer olmak mantıklı mı?

recklesss

Hectopat
Yer
Ordu
Daha fazla  
Meslek
Restorasyon Teknikeri
AutoCAD üzerinden plan çizimleri yapıyorum ve freelancer olmayı araştırıyorum biraz. Sizce 70TL verip freelancer olmak mantıklı mı? Sipariş alabilir miyim? Artıları ve eksileri nelerdir? Biraz bahsederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu işi ilk Türkiye ye getiren firmadır ki 10 liranın 10 lira olduğu zamanlar güzel paralar kazanabilirsin farklı işler yaparsan

AutoCAD üzerinden plan çizimleri yapıyorum ve freelancer olmayı araştırıyorum biraz. Sizce 70TL verip freelancer olmak mantıklı mı? Sipariş alabilir miyim? Artıları ve eksileri nelerdir? Biraz bahsederseniz sevinirim.

Hocam öncelikle bence direkt girin. Yakın çevre ve arkadaşlarınıza bahsederek ufakta reklam yapın. Fiyatlarınız uygun olursa teklif alabilirsiniz ilerleyen zamanlarda Discord gibi platformlarda reklam yaparak güzel bir para kazanabilirsiniz. Ben zamanında 6000 liraya yakın bir meblağ kazandım ama sonra okul nedeni ile bıraktım.

Hocam öncelikle bence direkt girin. Yakın çevre ve arkadaşlarınıza bahsederek ufakta reklam yapın. Fiyatlarınız uygun olursa teklif alabilirsiniz ilerleyen zamanlarda Discord gibi platformlarda reklam yaparak güzel bir para kazanabilirsiniz. Ben zamanında 6000 liraya yakın bir meblağ kazandım ama sonra okul nedeni ile bıraktım.

Siz ne işi yaptınız orada tam olarak ve sipariş alma süreniz ne kadardı acaba?

Siz ne işi yaptınız orada tam olarak ve sipariş alma süreniz ne kadardı acaba?

Genel olarak çeviri, oyun yazılımı, logo, site tasarımı, sosyal medya hesap yönetimi gibi çok çeşitli işler yaptım. Her alanda sipariş alma sürem farklı oldu. İlk başta o zaman popüler olan birkaç Instagram sayfasına çok ucuza reklamını yaptırdım genelde her alanda günde 1 ya da 2 sipariş alıyordum. Hepsi en ucuz ya da nadiren orta plan oluyordu. Güvenilirliğim arttıkça para kazanmam hızlandı. İşi bıraktığım için pişmanım aslında. Kısa süre içerisinde geri dönmeyi planlıyorum. Hedefim 2 senede 80000 TL. Kısaca reklam olmadan sıfırdan sipariş gelmesi uzun sürer. Ama bir yerden başlaman lazım.

web için konuşuyorum şu an ölücüler cenneti oldu orası. portföy kazanmak için uygun fiyatla iş alabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı