meyrix Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 Bionluk'ta para kazanıyorum aylık 2 bine yakın. Bunu da IBAN'a yolluyorum. Vergi ödemek lazım mı? Lazımsa nasıl öderiz? Nereye öderiz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2023
Bionluk'ta para kazanıyorum aylık 2 bine yakın. Bunu da IBAN'a yolluyorum. Vergi ödemek lazım mı? Lazımsa nasıl öderiz? Nereye öderiz?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #2 Vermekte çok ısrarcıysanız, bireysel şirket açıp bir muasebeciden destek almalısınız.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 15 Nisan 2023 #3 arandur dedi: Vermekte çok ısrarcıysanız, bireysel şirket açıp bir muasebeciden destek almalısınız. Genişletmek için tıkla... Lazım mı diye sormuş. Israrcı değil arkadaş. Zorundaysa verecek nasıl verecek onu öğrenmek istiyor.
arandur dedi: Vermekte çok ısrarcıysanız, bireysel şirket açıp bir muasebeciden destek almalısınız. Genişletmek için tıkla... Lazım mı diye sormuş. Israrcı değil arkadaş. Zorundaysa verecek nasıl verecek onu öğrenmek istiyor.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #4 298784 dedi: Lazım mı diye sormuş. Israrcı değil arkadaş. Zorundaysa verecek nasıl verecek onu öğrenmek istiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ben de söyledim işte, niye atarlanıyorsunuz ki? Lazım derken? Her kazancın vergisinin ödenmesi gerekir normal bir ülkede.
298784 dedi: Lazım mı diye sormuş. Israrcı değil arkadaş. Zorundaysa verecek nasıl verecek onu öğrenmek istiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ben de söyledim işte, niye atarlanıyorsunuz ki? Lazım derken? Her kazancın vergisinin ödenmesi gerekir normal bir ülkede.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 15 Nisan 2023 #5 arandur dedi: Tamam ben de söyledim işte, niye atarlanıyorsunuz ki? Lazım derken? Her kazancın vergisinin ödenmesi gerekir normal bir ülkede. Genişletmek için tıkla... Tamam, adam bilmiyor olabilir. Onu soruyor. Bionluktaki kazancının vergisini ödemesi gerekir mi, nasıl ödemesi gerekir vesaire. Adam ısrarcı bir tavır sergilememiş siz ısrarcıysanız şöyle böyle demişsiniz ben ona sinirleniyorum.
arandur dedi: Tamam ben de söyledim işte, niye atarlanıyorsunuz ki? Lazım derken? Her kazancın vergisinin ödenmesi gerekir normal bir ülkede. Genişletmek için tıkla... Tamam, adam bilmiyor olabilir. Onu soruyor. Bionluktaki kazancının vergisini ödemesi gerekir mi, nasıl ödemesi gerekir vesaire. Adam ısrarcı bir tavır sergilememiş siz ısrarcıysanız şöyle böyle demişsiniz ben ona sinirleniyorum.