T TheDexuS Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 527 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #1 Satıştan kastığım şu mesela biz bir e-ticaret veya sosyal medya scripti yazdık, ve bunu belirli bir miktar karşılığı satabilir miyiz? Yoksa sadece ilan aç müşteri bul müşterinin projesini bitir teslim et gibi bir sistem mi?
Satıştan kastığım şu mesela biz bir e-ticaret veya sosyal medya scripti yazdık, ve bunu belirli bir miktar karşılığı satabilir miyiz? Yoksa sadece ilan aç müşteri bul müşterinin projesini bitir teslim et gibi bir sistem mi?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.116 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Ocak 2025 #2 Bionluk'ta ürün değil hizmet satışı yapılabiliyor. Sahibinden'de satış yapmayı deneyebilirsiniz.
T TheDexuS Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 527 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #3 die dedi: Bionluk'ta ürün değil hizmet satışı yapılabiliyor. Sahibinden'de satış yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki var mıdır başka satış yapabileceğim bir yer türk platformu?
die dedi: Bionluk'ta ürün değil hizmet satışı yapılabiliyor. Sahibinden'de satış yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki var mıdır başka satış yapabileceğim bir yer türk platformu?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.116 Makaleler 1 Çözümler 46 8 Ocak 2025 #4 TheDexuS dedi: peki var mıdır başka satış yapabileceğim bir yer türk platformu? Genişletmek için tıkla... R10 var. Ayrıca scriptin tanıtım sitesini kurup google'da reklam vermekte iyi müşteri çeker. Artık onları da satışa dönüştürmek size kalmış.
TheDexuS dedi: peki var mıdır başka satış yapabileceğim bir yer türk platformu? Genişletmek için tıkla... R10 var. Ayrıca scriptin tanıtım sitesini kurup google'da reklam vermekte iyi müşteri çeker. Artık onları da satışa dönüştürmek size kalmış.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.155 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 die dedi: R10 var. Ayrıca scriptin tanıtım sitesini kurup google'da reklam vermekte iyi müşteri çeker. Artık onları da satışa dönüştürmek size kalmış. Genişletmek için tıkla... R10 a kayıt olmak zor diyorlar hocam. Başka bildiğiniz site var mı? Global siteler de olur.
die dedi: R10 var. Ayrıca scriptin tanıtım sitesini kurup google'da reklam vermekte iyi müşteri çeker. Artık onları da satışa dönüştürmek size kalmış. Genişletmek için tıkla... R10 a kayıt olmak zor diyorlar hocam. Başka bildiğiniz site var mı? Global siteler de olur.