Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.580 Çözümler 20 5 Ocak 2022 #11 AJFA dedi: Genel yan etkiler zaten korkulacak şeyler değil. Biraz da psikolojik, yan etki olacak diye aşı olursak yan etki olur zaten. Genişletmek için tıkla... Sana bana göre normal. Bazısı ölüyorum ben diye hastaneye falan geliyor.
AJFA dedi: Genel yan etkiler zaten korkulacak şeyler değil. Biraz da psikolojik, yan etki olacak diye aşı olursak yan etki olur zaten. Genişletmek için tıkla... Sana bana göre normal. Bazısı ölüyorum ben diye hastaneye falan geliyor.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #12 Tearz dedi: Sana bana göre normal. Bazısı ölüyorum ben diye hastaneye felan geliyor. Genişletmek için tıkla... Fazla nazlılar demek ki.
Tearz dedi: Sana bana göre normal. Bazısı ölüyorum ben diye hastaneye felan geliyor. Genişletmek için tıkla... Fazla nazlılar demek ki.
futs Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 328 Çözümler 3 5 Ocak 2022 #13 . Son düzenleme: 5 Ocak 2022
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 5 Ocak 2022 #14 Tearz dedi: Sana bana göre normal. Bazısı ölüyorum ben diye hastaneye falan geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet bazılarını kötü etkileyebiliyor gerçekten. Ben ilk 2 dozda hafif kol ağrısı dışında hiçbir yan etki yaşamadım. Ancak 3. doz çok fena çarptı, hastaneye gitsem Parol verip göndereceklerini bildiğimden gitmedim ama hastaneliktim yani.
Tearz dedi: Sana bana göre normal. Bazısı ölüyorum ben diye hastaneye falan geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet bazılarını kötü etkileyebiliyor gerçekten. Ben ilk 2 dozda hafif kol ağrısı dışında hiçbir yan etki yaşamadım. Ancak 3. doz çok fena çarptı, hastaneye gitsem Parol verip göndereceklerini bildiğimden gitmedim ama hastaneliktim yani.