BioNTech aşı deneyimim

Nerede yazıyor hocam? O halde bir tercih yapmamıza gerek yok ki aşılar arasında.
Şu an sağlık çalışanları bunu talep ediyor çünkü Sinovac’ın özellikle yeni Delta varyantına karşı etkisi yetersiz. Resmi olarak bir açıklama yapılmadı ama galiba.

2.5 saat önce aşı oldum, arkadaşlar sakın aşı olmayın. Alnımda 3. bir göz çıktı, illuminatinin işi bu aşılar!

@301517 BT var da eski nesil. SATA arabirimi yok, NVMe kullanılıyor, OC denenmedi çünkü aktif soğutma mevcut değil. Sıcaklıklar şimdilik 36-37 arasında gidip geliyor. AV kullanılmıyor, modemi de dışarı tamamen açık olarak çipe entegre etmişler.

Öğrendiğim iyi oldu ben de olacağım yakında OC istiyorum sıvı soğutma takacağım 120mm yeter mi?

Öğrendiğim iyi oldu ben de olacağım yakında OC istiyorum sıvı soğutma takacağım 120mm yeter mi?
Maalesef kasada soğutma için yer yok.

Neyse ciddi olarak bir tavsiye vereyim; kalabalık olmaz rahat rahat gidip aşımı olurum diyorsanız muhtemelen az kişinin gittiği hastaneleri tercih edip hata yapacaksınız. Kalabalık hasta yükü çeken merkezi hastanelerde aşı olmanızı tavsiye ederim, yoksa 6 kişi tamamlanacak diye 4. kişi olarak gidip 50 dakika daha 2 kişi gelecek diye beklersiniz. 4. kişi olarak sıraya girdim, 2 kişi için 50 dakika bekledim Özel Gazi Hastanesi'nde.

Teşekkürler .

Nerede yazıyor hocam? O halde bir tercih yapmamıza gerek yok ki aşılar arasında.
Bu gün sordum aile hekimime, şu an hiçbir şey belli değil dediler. Turkovac'da olabilirmişiz.

Not: 1 Saat önce Biontech aşısı oldum.
Galiba Astrazeneca aşısında böyle bir yan etki çıkmıştı, sonradan aşıyla bağlantısı kanıtlandı mı bilmiyorum. Biontech’te şu ana kadar yok böyle bir etki bildiğim kadarıyla.
Bende bundan çekiniyordum fakat ne olursa olsun Biontech koruyuculuğu %10'da yüksek olsa Biontech tercih ettim. Geleneksel aşı her zaman daha güvenlidir fakat böyle bir pandemide en yüksek oran neyse onu seçmek lazım. 27 Binde 1 kişide olmuş herhalde damar işi pıhtı.

1 milyonda 16 oran ile hemen tedavi edilebilir görülüyor. Gençlerde fazla antikor oluştuğu için bu görülmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…