BioNTech aşı deneyimim

1 milyonda 16 oran ile hemen tedavi edilebilir görülüyor. Gençlerde fazla antikor oluştuğu için bu görülmüş.
1 milyonda 16 kişide görünüyorsa bu gerçekten normal kabul edilmeli. Herkesin bağışıklık sistemi farklı tepki veriyor malesef.

1 milyonda 16 kişide görünüyorsa bu gerçekten normal kabul edilmeli. Herkesin bağışıklık sistemi farklı tepki veriyor malesef.
Basit bir şekilde tedavisi mümkünmüş. mRna teknolojisinde antikor oluşma daha başarılı olduğu için riskinden fazla yararı var. Aşı karşıtları oldukça abartı haberler, komplo teorileri yayımlıyorlar. Ben sabah 10’da oldum aşımı. Vurulan bölgede kas ağrısı var ki o da normal şu an.

Bende 14:00'da oldum. Ben kendimde hiçbir etki gözlemlemedim şu ana kadar. Tabii sonrası ne olur bilmiyorum. Kas ağrısı falanda yok. Belki aşıyı uygulayan kişinin yapış şeklinede bağlıdır.

Hocam GTA 5 çok ısındırıyor mu?

Aşıdan dolayı bir farklılık hissetmemeniz, aşının güvenilir olduğunu anlamına gelmez.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…