BioNTech aşı deneyimim

Arkadaşlar temporal lob'a yerleşen nand bellekler ısınıyor herhalde. %10 FPS kaybım var. Halsizlik başladı ondan anladım.

Arkadaşlar temporal lob'a yerleşen nand bellekler ısınıyor herhalde. %10 FPS kaybım var. Halsizlik başladı ondan anladım.
Bende de dediğin gibi bir %10 luk FPS kaybı oldu gibi hissediyorum. Psikolojik değil sanırım. Uyumam lazım, bugün erken yatacağım.

Bende de dediğin gibi bir %10 luk FPS kaybı oldu gibi hissediyorum. Psikolojik değil sanırım. Uyumam lazım, bugün erken yatacağım.
Hocam çinde değil ki bellekler alman malı birde. Baktım hocamm Bionand benimki sizin ne yazıyordu üzerinde? Daha çok erken üretim acaba ondan mı?

Tarafsız bir şekilde yorum yapacağım. Kalp zarı iltihaplanması iddia değil, gerçek. Amerika'da gençlerde görülen bir durum. Nadir olarak görülüyormuş ama tedavi edilmesi mümkünmüş. Bayağı önce gördüğüm bir haberdi.

CDC Başkanı Rochelle Walensky geçen hafta yaptığı açıklamada, aşı sonrası kalp kası ve kalp zarı iltihaplanması vakalarının "nadir" görüldüğünü ve hastaların büyük bir bölümünün "sakin bir şekilde destekleyici tedavi ile sağlığına tamamen kavuştuğunu" belirtmişti.

KAYNAK

Bilgilendirmede, çoğunlukla Pfizer-BioNTech veya Moderna'nın aşılarından birini yaptıran 30 yaş ve altı grupta 1200'den fazla kalp kası ve kalp zarı iltihaplanması görüldüğüne değinildi. Bu da başka bir kaynak.

KAYNAK

Birçok kaynak var bu konu üzerine. İki tanesini paylaşmak yeterli diye düşünüyorum.

Yani arkadaşın burada hakkını yememek lazım. Sadece kaynak gösterememiş. Ama Biontech kurucusu falan haberim yok. Sadece kalp zarı iltihaplanması muhabbetini görünce aydınlatmak istedim. Doğru olan bir bilgi.

Su iki haberden de baska kaynaklardaki diger benzer haberlerden de kesin kalp zari iltihabi yapiyor gibi bir sonuc mu cikiyor sence? Boyle bir risk olabilir, ihtimal dahilinde demek baska, almanya bile uygilamiyor kendi kurucusu bile olmamis bu asiyi diye sacmalak ise bambaska bir seviye.

Zaten millet asi olursak cip takacaklar hepimize, asi olursak cocugumuz olmaz ileride, caiz mi degil mi kafasinda dolaniyor etrafta. Cehalet ve korku birbirinden cok guzel besleniyor bizde maalesef.

Herkeste böyle olacak diye bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…