BioNTech aşısından korkuyorum

17 yaşındayım. Temmuz ayının son haftalarında ilk dozunu vuruldum. 2-3 gün sadece aşırı kol ağrısı yaptı. Kişinin bünyesine bağlı.

Bunu burada sormak ne kadar mantıklı sence? Aşı öncesi doktor ile görüş.
Elbette bir doktora danışacağım. Aramız da belki bir doktor çıkar, o yüzden sordum. Yargısız infaz yapmayın lütfen.
17 yaşındayım. Temmuz ayının son haftalarında ilk dozunu vuruldum. 2-3 gün sadece aşırı kol ağrısı yaptı. Kişinin bünyesine bağlı.
Bünyem sağlamdır, sadece alerjilerimden ve anksiyetemden şüphe ediyorum.

Vurdurdum yavaş yavaş hitlere dönüşüyorum- männer sind in Berlin eingedrungen, kommen zur verteidigung.

Pazartesi günü 3. doz Sinovac aşısı oldum, olduktan 5 dakika sonra başta ağrı, mide bulantısı ve kolda ağrı başladı, etkisi azalsa da hala devam ediyor. Böyle yan etkiler normal, ama kullandığın ağır bir ilaç varsa, veya alerjin varsa Biontech olma.

Gecen gün 2.aşiyi oldum mahvetti beni hala baßim ağrıyor 48 saat geçmesine rağmen ha şu vaŕ ası %100 korumuyor Delta varyantı var aşı olupta yakalanan yurt dışında Delta'ya yakalananlar 2.doz aşı olanlar koruyucuğu yok.

Bir şey olmuyor la amma tırsaksınız. Sadece kolda ağrı yaptı bende 2 ci aşıyı dün yaptırdım.
şeker hastasıyım parmaktan lansetle batırıp kan alıyorum bazen parmağıma 3 4 iğne çakıyorum.

Kullandığım, bir ilaç yok. Teşekkürler
Çocuklarda, biontech ile koruyuculuk %100 e yakın oluyor. Edindiğim bilgi bu yönde idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…