AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 30 Eylül 2021 #11 Prism dedi: BioNTech aşısının yan etkileri arasında göz yanması yok diye biliyorum. Aşıdan olmayabilir, fakat yine de size verdikleri aşı kartında yan etki bildirme nosu olması lazım, o numarayı arayıp bunu bildirin derim. Genişletmek için tıkla... Kart verilmedi. GeleceğinDoktoru dedi: Bu yüzden BioNTech çok daha koruyucu ve başarılı bir aşıdır. Genişletmek için tıkla... Tartışma yaratacak cümlelere girme hocam uğraşmak istemiyorum.
Prism dedi: BioNTech aşısının yan etkileri arasında göz yanması yok diye biliyorum. Aşıdan olmayabilir, fakat yine de size verdikleri aşı kartında yan etki bildirme nosu olması lazım, o numarayı arayıp bunu bildirin derim. Genişletmek için tıkla... Kart verilmedi. GeleceğinDoktoru dedi: Bu yüzden BioNTech çok daha koruyucu ve başarılı bir aşıdır. Genişletmek için tıkla... Tartışma yaratacak cümlelere girme hocam uğraşmak istemiyorum.
Prism Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Eylül 2021 #12 AhmetBirkan dedi: Kart verilmedi. Genişletmek için tıkla... O halde en yakın sağlık kuruluşuna gidip bu şikayetinizi iletin, aşı vurulduğunuzu söylemeyi de unutmayın.
AhmetBirkan dedi: Kart verilmedi. Genişletmek için tıkla... O halde en yakın sağlık kuruluşuna gidip bu şikayetinizi iletin, aşı vurulduğunuzu söylemeyi de unutmayın.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 30 Eylül 2021 #13 GeleceğinDoktoru dedi: Bu yüzden BioNTech çok daha koruyucu ve başarılı bir aşıdır. Genişletmek için tıkla... Ne gibi yan etkilere neden olduğunu bilemeyiz/bilemezsiniz; Sinovac, en azından zararsızlığından emin olunan bir aşı.
GeleceğinDoktoru dedi: Bu yüzden BioNTech çok daha koruyucu ve başarılı bir aşıdır. Genişletmek için tıkla... Ne gibi yan etkilere neden olduğunu bilemeyiz/bilemezsiniz; Sinovac, en azından zararsızlığından emin olunan bir aşı.