yorgancı Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 162 Çözümler 1 28 Temmuz 2021 #11 2 doz BionTech oldum zımba gibiyim. Yapıştır gitsin
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 28 Temmuz 2021 #12 Arhan31 dedi: BioNTech mrna aşısı olduğu için genetiği bozuyor Genişletmek için tıkla... Neye dayanarak dedi ? Argüman atınca lütfen kanıt koyun ortaya. " mRNA aşıları nasıl çalışıyor ? " ve " Genetiğimiz neden bozulur ve kanser nedir ? " gibi soruları cevaplayın önce. Teorisyenlerin uydurmaları ile gelmeyin buraya.
Arhan31 dedi: BioNTech mrna aşısı olduğu için genetiği bozuyor Genişletmek için tıkla... Neye dayanarak dedi ? Argüman atınca lütfen kanıt koyun ortaya. " mRNA aşıları nasıl çalışıyor ? " ve " Genetiğimiz neden bozulur ve kanser nedir ? " gibi soruları cevaplayın önce. Teorisyenlerin uydurmaları ile gelmeyin buraya.
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 28 Temmuz 2021 #13 Kulaktan dolma bilgiler evet aşının güvenilir olması için 5 yıl test edilmesi lazım ama bu aşı üzerinde o kadar çok bilim adamı çalıştı ki bu süreyi düşürdüler şu an vurulan aşılar test edildi güvenilir.
Kulaktan dolma bilgiler evet aşının güvenilir olması için 5 yıl test edilmesi lazım ama bu aşı üzerinde o kadar çok bilim adamı çalıştı ki bu süreyi düşürdüler şu an vurulan aşılar test edildi güvenilir.
rXAi Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 636 Çözümler 5 28 Temmuz 2021 #14 İkinci Biontech aşısından sonra çektiğim selfie. >>>>