Supire1 Femtopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #1 BIOS girebilmek için tuşa bastığımda siyah ekranda kalıyor ve bilgisayar açık bir şekilde kalıyor. Bunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2024
BIOS girebilmek için tuşa bastığımda siyah ekranda kalıyor ve bilgisayar açık bir şekilde kalıyor. Bunu nasıl çözerim?
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.322 Çözümler 950 25 Nisan 2024 #2 Anakart, işlemci ve ekran kartınız nedir? Artı 0 Eksi
Demonce Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 795 Makaleler 1 Çözümler 19 25 Nisan 2024 #3 RAM'leri kontrol edebilir misiniz ? Siyah ekran sorunu genelde ramlerden kaynaklan bir sorundan dolayı oluyor. Artı 0 Eksi
RAM'leri kontrol edebilir misiniz ? Siyah ekran sorunu genelde ramlerden kaynaklan bir sorundan dolayı oluyor.
thommy Zeptopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #4 Klavyenize ışık geliyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Supire1 Femtopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #5 thommy dedi: Klavyenizgelip gidiyo Genişletmek için tıkla... gelip gidiyor Marix dedi: Anakart, işlemci ve ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... gigabayt a520M H amd rayzn 5600 rtx 4060 Artı 0 Eksi
thommy dedi: Klavyenizgelip gidiyo Genişletmek için tıkla... gelip gidiyor Marix dedi: Anakart, işlemci ve ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... gigabayt a520M H amd rayzn 5600 rtx 4060
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.322 Çözümler 950 25 Nisan 2024 #6 Supire1 dedi: Gelip gidiyor Gigabyte A520M H AMD rayzn 5600 RTX 4060 Genişletmek için tıkla... Farklı bir görüntü kablosu ile denediniz mi? Bu sistemde böyle bir sorun olmaması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Supire1 dedi: Gelip gidiyor Gigabyte A520M H AMD rayzn 5600 RTX 4060 Genişletmek için tıkla... Farklı bir görüntü kablosu ile denediniz mi? Bu sistemde böyle bir sorun olmaması gerekiyor.
KS KS Supire1 Femtopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #7 Marix dedi: Farklı bir görüntü kablosu ile denediniz mi? Bu sistemde böyle bir sorun olmaması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı Windows 11 yaptım Valorant girdiğimde hata verdi dedi BIOS bir şey aktifleştirin dedi ben yaptım sonra BIOS bir daha açamadım. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Farklı bir görüntü kablosu ile denediniz mi? Bu sistemde böyle bir sorun olmaması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı Windows 11 yaptım Valorant girdiğimde hata verdi dedi BIOS bir şey aktifleştirin dedi ben yaptım sonra BIOS bir daha açamadım.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.322 Çözümler 950 25 Nisan 2024 #8 Supire1 dedi: Bilgisayarı Windows 11 yaptım Valorant girdiğimde hata verdi dedi BIOS bir şey aktifleştirin dedi ben yaptım sonra BIOS bir daha açamadım. Genişletmek için tıkla... Siz Secure Boot aktif etmişsinizdir, bu ayar BIOS'da siyah ekranda kalması ile alakasız, Fastboot yapar, onda da BIOS'u atlayıp Windows'u açar. Siyah ekranda kalması ilginç, BIOS sıfırlayıp veya farklı bir görüntü kablosu ile deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Supire1 dedi: Bilgisayarı Windows 11 yaptım Valorant girdiğimde hata verdi dedi BIOS bir şey aktifleştirin dedi ben yaptım sonra BIOS bir daha açamadım. Genişletmek için tıkla... Siz Secure Boot aktif etmişsinizdir, bu ayar BIOS'da siyah ekranda kalması ile alakasız, Fastboot yapar, onda da BIOS'u atlayıp Windows'u açar. Siyah ekranda kalması ilginç, BIOS sıfırlayıp veya farklı bir görüntü kablosu ile deneyebilirsiniz.
KS KS Supire1 Femtopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #9 Marix dedi: Siz Secure Boot aktif etmişsinizdir, bu ayar BIOS'da siyah ekranda kalması ile alakasız, Fastboot yapar, onda da BIOS'u atlayıp Windows'u açar. Siyah ekranda kalması ilginç, BIOS sıfırlayıp veya farklı bir görüntü kablosu ile deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni kablo ile denedim ama olmadı. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Siz Secure Boot aktif etmişsinizdir, bu ayar BIOS'da siyah ekranda kalması ile alakasız, Fastboot yapar, onda da BIOS'u atlayıp Windows'u açar. Siyah ekranda kalması ilginç, BIOS sıfırlayıp veya farklı bir görüntü kablosu ile deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni kablo ile denedim ama olmadı.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.322 Çözümler 950 25 Nisan 2024 #10 BIOS pilini çıkarıp BIOS sıfırlayarak deneyin, düzelirse BIOS güncelleyin. Artı 0 Eksi