BIOS açılmıyor

ayydinemre

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, yeni sistem geldiği için BIOS Update yapayım dedim ancak BIOS açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Müşteri hizmetleri ile bu konuyu görüştüm kendileri anakartımın üzerinde BIOS Update tuşu olduğunu ona bastığım zaman sorunun çözüleceğini söylediler ancak ben hiçbir şey anlamadım. Dışarıdan baktığımda ne bir tuş ne de BIOS yazıyor anakartta. Yardımcı olabilecek var mı?

Peki başka anakart varmı onlarda dene onlarda öyle değilse anakartda sorun vardır.

Bi bilgisayarcıya götürün,orda başka anakartlar bios açarsa anakartta sorun var demek.

Mesela benim evimde 12 yıllık 2 anakart var.

Bios pilini değiştirmeyi deneyin. Aksi takdirde bi bilgisayarcıya başvurun.

Bir bilgisayarcıya götürün, orada başka anakartlar BIOS açarsa anakartta sorun var demek.

Mesela benim evimde 12 yıllık 2 anakart var.

BIOS pilini değiştirmeyi deneyin. Aksi takdirde bir bilgisayarcıya başvurun.

Direkt servise yollamak daha mantıklı geldi bana bilgisayarcılar mahalle arası olanlar güven vermiyor bana maalesef.

Müşteri hizmetlerinin dediği Q flash Plus tuşunu buldum ancak ona bastığımda bilgisayara elektrik geliyor gidiyor.

Tamamdır. Siz bilirsiniz..

Hocam tam olarak nasıl giremiyorsunuz?

F2, del tuşuna basın veya Windows açıkken gelişmiş başlangıçtan BIOS'a girin

Hocam tam olarak nasıl giremiyorsunuz?

F2, del tuşuna basın veya Windows açıkken gelişmiş başlangıçtan BIOS'a girin.

Başlangıcı denememiştim deniyorum girememe durumuda şöyle bilgisayar açılırken açmayı deniyorum tuşlara bastığım zaman siyah ekran kalıyor açamıyorum siyah ekranda kalıyor ancak sistemi yeniden başlattığımda sistemi kullanabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…