Çözüldü BIOS açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
BIOS'u açamıyorum, bu çıkıyor. UEFI tıklıyorum ve yeniden başlat diyorum ama tekrar bilgisayarım geri açılıyor, ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240822_214248_Gallery.jpg
    Screenshot_20240822_214248_Gallery.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'u açamıyorum, bu çıkıyor. UEFI tıklıyorum ve yeniden başlat diyorum ama tekrar bilgisayarım geri açılıyor, ne yapmam lazım?
BIOS pilini söküp tekrar takar mısınız?

Çözüm
Bilgisayar markanızın BIOS a girmek için hangi tuşu kullandığını google'dan kontrol edip tekrar deneyin. O ekran BIOS girişinin aşılıp kurtarma ortamı ile PC nin boot edildiğini gösteriyor.

Bilgisayar markanızın BIOS a girmek için hangi tuşu kullandığını google'dan kontrol edip tekrar deneyin. O ekran BIOS sonrası...
O ekran zaten BIOS'u 'DEL' tuşuyla giren bilgisayarlarda çıkar daha eski BIOS tuşlarıyla çalışan PClerin Windows 10 ve üzeri kaldıracağını zannetmiyorum.
Ayrıca o menüdeki UEFI... yerine tıklayınca BIOS'a atıyor eğer BIOS başarısız olursa tekrar bu pencere açılıyor.

@Bayram Reis
Sallama reis, DEL, ESC, F8 VS hangi tuş olduğu farketmez tüm PC lerde o ekran çıkar.
Daha eski BIOS tuşu ne alaka?
Değişik markaların farklı BIOS giriş tuşları var o kadar.
ASUS ta ESC, DELL de DEL vs.

@Bayram Reis
Sallama reis, DEL, ESC, F8 VS hangi tuş olduğu farketmez tüm PC lerde o ekran çıkar.
Daha eski BIOS tuşu ne alaka?
Değişik markaların farklı BIOS giriş tuşları var o kadar.
ASUS ta ESC, DELL de DEL vs.
Dediğimi anlayamadınız heralde, ama neyse.
Ayrıca O ekranda UEFI... diye yazan yere tıklayınca BIOS'a giriyor zaten. Siz açılışta BIOS Tuşuna basın diyorsunuz.

Dediğimi anlayamadınız herhalde, ama neyse.
Ayrıca O ekranda UEFI... Diye yazan yere tıklayınca BIOS'a giriyor zaten. Siz açılışta BIOS Tuşuna basın diyorsunuz.

Hallettim dediğiniz sayesinde BIOS pilini çıkartıp taktım Technopat tam ihtiyaç olduğu sırada ban attığı için cevap veremedim kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı