Caranthir12 Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #1 B450M S2H V2 anakartını kullanıyorum ve 30 dakika kadar önce BIOS'u F64'e sürümüne yükselttim ve ondan itibaren bilgisayar kapanış açılışı yavaşladı ve del tuşuna basarak BIOS'a girdiğimiz kısım gözükmüyor.
B450M S2H V2 anakartını kullanıyorum ve 30 dakika kadar önce BIOS'u F64'e sürümüne yükselttim ve ondan itibaren bilgisayar kapanış açılışı yavaşladı ve del tuşuna basarak BIOS'a girdiğimiz kısım gözükmüyor.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 14 Ocak 2024 #2 Hocam F2'ye basarak girilmiyor mu BIOS ekranına Artı 0 Eksi
A AYB_mert Femtopat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 67 14 Ocak 2024 #3 Windows 11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Windows 11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et