Uhtred Bebbanburg Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar BIOS ayarım da en altta TPM açabilmem için bir yer var sanırım. Ama sadece enabled disabled yapabiliyorum onun üstündeki 2 seçenek seçilmiyor. Acaba TPM 2.0 desteği var mı yok mu anlayamadım. Bir bakabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2021
Arkadaşlar BIOS ayarım da en altta TPM açabilmem için bir yer var sanırım. Ama sadece enabled disabled yapabiliyorum onun üstündeki 2 seçenek seçilmiyor. Acaba TPM 2.0 desteği var mı yok mu anlayamadım. Bir bakabilir misiniz?
T turko4444 Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 142 8 Ekim 2021 #2 Önce secure Boot aktif edin TPM seçilebilir olacaktır.
Uhtred Bebbanburg Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #3 turko4444 dedi: Önce secure Boot aktif edin TPM seçilebilir olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet evet az önce bios'u karıştırırken hallettim teşekkür ederim.
turko4444 dedi: Önce secure Boot aktif edin TPM seçilebilir olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet evet az önce bios'u karıştırırken hallettim teşekkür ederim.