E emrepsilon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #1 Bilgisayarım 30 saniyede açılıyor. Bu ayardan kaynaklı olabilir mi? Bilgisayarı SSD'ye kurmamışım mı acaba? Option 1’e mi çekmem lazım SSD'yi. Dosya Ekleri 740412B8-81D0-41FC-ADAB-4F99754CD549.jpeg 100,2 KB · Görüntüleme: 74
Bilgisayarım 30 saniyede açılıyor. Bu ayardan kaynaklı olabilir mi? Bilgisayarı SSD'ye kurmamışım mı acaba? Option 1’e mi çekmem lazım SSD'yi.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #2 emrepsilon dedi: Bilgisayarım 30 saniyede açılıyor. Bu ayardan kaynaklı olabilir mi? Bilgisayarı SSD'ye kurmamışım mı acaba? Option 1’e mi çekmem lazım SSD'yi. Genişletmek için tıkla... İkiside aynı, bios ta fast boot modeyi ultra ya alın Artı 0 Eksi
emrepsilon dedi: Bilgisayarım 30 saniyede açılıyor. Bu ayardan kaynaklı olabilir mi? Bilgisayarı SSD'ye kurmamışım mı acaba? Option 1’e mi çekmem lazım SSD'yi. Genişletmek için tıkla... İkiside aynı, bios ta fast boot modeyi ultra ya alın
OwneR Hectopat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 168 Yer 127.0.0.1 27 Kasım 2020 #3 Windows Boot Manager zaten SSD üzerindeyse yaptığınız ayar doğru olacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS E emrepsilon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #4 Vâreste Feylesof dedi: İkisi de aynı, BIOS'ta Fast Boot modeyi Ultra ya alın. Genişletmek için tıkla... Onu yapmak istemiyordum aslında daha sonra BIOS'a erişmek zor oluyormuş. Sıkıntı olur mu? Artı 0 Eksi
Vâreste Feylesof dedi: İkisi de aynı, BIOS'ta Fast Boot modeyi Ultra ya alın. Genişletmek için tıkla... Onu yapmak istemiyordum aslında daha sonra BIOS'a erişmek zor oluyormuş. Sıkıntı olur mu?
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #5 Anakartın Gigabyte ise bios'a program sayesinde ulaşabiliyorsun Artı 0 Eksi
KS KS E emrepsilon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #6 Vâreste Feylesof dedi: Anakartın Gigabyte ise bios'a program sayesinde ulaşabiliyorsunEki Görüntüle 754231 Genişletmek için tıkla... Biostar Artı 0 Eksi
Vâreste Feylesof dedi: Anakartın Gigabyte ise bios'a program sayesinde ulaşabiliyorsunEki Görüntüle 754231 Genişletmek için tıkla... Biostar
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #7 emrepsilon dedi: Biostar Genişletmek için tıkla... Programsız da mümkün zaten Windows'ta Ayarlar>Arama kısmına Gelişmiş başlatma seçeneklerini değiştirin yaz. Daha sonra Gelişmiş Başlangıç kısmına gelip, Şimdi yeniden Başlat'a bas. Sorun gider>Gelişmiş seçenekler'e gel ve UEFI Donanım Yazılımı Ayarları'na bas. Yeniden başlatılacak ve otomatik BIOS'a girecektir. Artı 0 Eksi
emrepsilon dedi: Biostar Genişletmek için tıkla... Programsız da mümkün zaten Windows'ta Ayarlar>Arama kısmına Gelişmiş başlatma seçeneklerini değiştirin yaz. Daha sonra Gelişmiş Başlangıç kısmına gelip, Şimdi yeniden Başlat'a bas. Sorun gider>Gelişmiş seçenekler'e gel ve UEFI Donanım Yazılımı Ayarları'na bas. Yeniden başlatılacak ve otomatik BIOS'a girecektir.
KS KS E emrepsilon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #8 Vâreste Feylesof dedi: Programsız da mümkün zaten. Windows'ta ayarlar>arama kısmına gelişmiş başlatma seçeneklerini değiştirin yaz. Daha sonra gelişmiş başlangıç kısmına gelip, şimdi yeniden başlat'a bas. Sorun gider>gelişmiş seçenekler'e gel ve UEFI donanım yazılımı ayarları'na bas. Yeniden başlatılacak ve otomatik BIOS'a girecektir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah dostum. Yapacağım şimdi inşallah düzelir. Fast Boot'u enable yaptım ama bir 5 saniye fark etti yine aynı. Hatta BIOS'a çok rahat girebiliyorum hala. Buradaki baska ayarı yapmam gerekiyor mu? Son düzenleme: 27 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Vâreste Feylesof dedi: Programsız da mümkün zaten. Windows'ta ayarlar>arama kısmına gelişmiş başlatma seçeneklerini değiştirin yaz. Daha sonra gelişmiş başlangıç kısmına gelip, şimdi yeniden başlat'a bas. Sorun gider>gelişmiş seçenekler'e gel ve UEFI donanım yazılımı ayarları'na bas. Yeniden başlatılacak ve otomatik BIOS'a girecektir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah dostum. Yapacağım şimdi inşallah düzelir. Fast Boot'u enable yaptım ama bir 5 saniye fark etti yine aynı. Hatta BIOS'a çok rahat girebiliyorum hala. Buradaki baska ayarı yapmam gerekiyor mu?