D DevrimCHE Hectopat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2015 #1 Evet Arkadaşlar Bios Ayarlari ve Overlock İşlemlerini yapmayi bilmiyorum bunda bişeymi var ? Her neyse Recep abi bu konuya bakarmi bilmiyorum ama. Bios ve overlock'la ilgili bi video çekse nasil iyi olurdu. Yada siz öğreteseniz bana tam ? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2015
Evet Arkadaşlar Bios Ayarlari ve Overlock İşlemlerini yapmayi bilmiyorum bunda bişeymi var ? Her neyse Recep abi bu konuya bakarmi bilmiyorum ama. Bios ve overlock'la ilgili bi video çekse nasil iyi olurdu. Yada siz öğreteseniz bana tam ?
T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2015 #2 Buna bir bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buna bir bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et