B Bekir Öztürk Ziyaretçi 10 Ağustos 2014 #1 @Recep Baltaş Boot kısmı bu şekilde. İşletim sistemim Windows 8.1.1. Windows'un daha hızlı açılması için hangi ayarları değiştirmeliyim?
@Recep Baltaş Boot kısmı bu şekilde. İşletim sistemim Windows 8.1.1. Windows'un daha hızlı açılması için hangi ayarları değiştirmeliyim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Ağustos 2014 #2 USB Support > Partial Initialization PS2 Devices Support > Disabled Operation System kısmını da 8 yap ama açılmayabilir.
USB Support > Partial Initialization PS2 Devices Support > Disabled Operation System kısmını da 8 yap ama açılmayabilir.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 10 Ağustos 2014 #3 Manuel, Windwos 8 ve Windwos 7 or Other OS seçeneği vardı. Windwos 7 ve diğer işletim sistemi yapınca açılmadı, Windows 8 yapınca da otomatik UEFI oldu ve harddiski okumadı. Bu yüzden manuel yaptım.
Manuel, Windwos 8 ve Windwos 7 or Other OS seçeneği vardı. Windwos 7 ve diğer işletim sistemi yapınca açılmadı, Windows 8 yapınca da otomatik UEFI oldu ve harddiski okumadı. Bu yüzden manuel yaptım.