BIOS ayarlarında Secure Boot gözükmüyor

EmirKaira

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Geforce 940mx
i57200U
8gb ram
Arkadaşlar Lenovo Gaming IdeaPad 3 laptopuma Valorant indirdim ama Secure Boot hatasını alıyorum. Secure Boot'u açmak istediğimde BIOS'ta gözükmüyor nasıl gösterebilirim?

Arkadaşlar Lenovo Gaming IdeaPad 3 laptopuma Valorant indirdim ama Secure Boot hatasını alıyorum. Secure Boot'u açmak istediğimde BIOS'ta gözükmüyor nasıl gösterebilirim?

CSM ve legacy mod ile deneyin olmazsa BIOS güncellemesi yapın.Ayrıca güvenlik ayarlarına iyice bakın bazı ayarlar neden olmuş olabilir.

CSM ve legacy mod ile deneyin olmazsa BIOS güncellemesi yapın. Ayrıca güvenlik ayarlarına iyice bakın bazı ayarlar neden olmuş olabilir.

Hocam ben fotoğraf atayım siz bakın ben hiç anlamıyorum.

CSM ve legacy mod ile deneyin olmazsa BIOS güncellemesi yapın. Ayrıca güvenlik ayarlarına iyice bakın bazı ayarlar neden olmuş olabilir.

Görsel atamıyorum ama hocam CSM diye bir yer yok bende ve boot mode diye bir şey var legacy Support olarak ayarlanmış bunu UEFI yapayım mı?

Hocam ben fotoğraf atayım siz bakın ben hiç anlamıyorum.

Görsel atamıyorum ama hocam CSM diye bir yer yok bende ve boot mode diye bir şey var legacy Support olarak ayarlanmış bunu UEFI yapayım mı?

Yapın bir de öyle bakın UEFI modunda iken daha iyi çalışması için Secure Boot ayarı olur gelebilir belki olmazsa bir BIOS güncellemesi deneyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı