EmirKaira Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Geforce 940mx i57200U 8gb ram Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar Lenovo Gaming IdeaPad 3 laptopuma Valorant indirdim ama Secure Boot hatasını alıyorum. Secure Boot'u açmak istediğimde BIOS'ta gözükmüyor nasıl gösterebilirim?
Arkadaşlar Lenovo Gaming IdeaPad 3 laptopuma Valorant indirdim ama Secure Boot hatasını alıyorum. Secure Boot'u açmak istediğimde BIOS'ta gözükmüyor nasıl gösterebilirim?
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 6 Eylül 2024 #2 EmirKaira dedi: Arkadaşlar Lenovo Gaming IdeaPad 3 laptopuma Valorant indirdim ama Secure Boot hatasını alıyorum. Secure Boot'u açmak istediğimde BIOS'ta gözükmüyor nasıl gösterebilirim? Genişletmek için tıkla... CSM ve legacy mod ile deneyin olmazsa BIOS güncellemesi yapın.Ayrıca güvenlik ayarlarına iyice bakın bazı ayarlar neden olmuş olabilir.
EmirKaira dedi: Arkadaşlar Lenovo Gaming IdeaPad 3 laptopuma Valorant indirdim ama Secure Boot hatasını alıyorum. Secure Boot'u açmak istediğimde BIOS'ta gözükmüyor nasıl gösterebilirim? Genişletmek için tıkla... CSM ve legacy mod ile deneyin olmazsa BIOS güncellemesi yapın.Ayrıca güvenlik ayarlarına iyice bakın bazı ayarlar neden olmuş olabilir.
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 6 Eylül 2024 #3 Windows,başlat,ayarlar,kaydır güncelleştirme ve güvenlik bul,bios ve yükleme görünür biliyorum.
EmirKaira Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Geforce 940mx i57200U 8gb ram Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #4 ATTILA453 dedi: CSM ve legacy mod ile deneyin olmazsa BIOS güncellemesi yapın. Ayrıca güvenlik ayarlarına iyice bakın bazı ayarlar neden olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben fotoğraf atayım siz bakın ben hiç anlamıyorum. ATTILA453 dedi: CSM ve legacy mod ile deneyin olmazsa BIOS güncellemesi yapın. Ayrıca güvenlik ayarlarına iyice bakın bazı ayarlar neden olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Görsel atamıyorum ama hocam CSM diye bir yer yok bende ve boot mode diye bir şey var legacy Support olarak ayarlanmış bunu UEFI yapayım mı?
ATTILA453 dedi: CSM ve legacy mod ile deneyin olmazsa BIOS güncellemesi yapın. Ayrıca güvenlik ayarlarına iyice bakın bazı ayarlar neden olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben fotoğraf atayım siz bakın ben hiç anlamıyorum. ATTILA453 dedi: CSM ve legacy mod ile deneyin olmazsa BIOS güncellemesi yapın. Ayrıca güvenlik ayarlarına iyice bakın bazı ayarlar neden olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Görsel atamıyorum ama hocam CSM diye bir yer yok bende ve boot mode diye bir şey var legacy Support olarak ayarlanmış bunu UEFI yapayım mı?
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 6 Eylül 2024 #5 EmirKaira dedi: Hocam ben fotoğraf atayım siz bakın ben hiç anlamıyorum. Görsel atamıyorum ama hocam CSM diye bir yer yok bende ve boot mode diye bir şey var legacy Support olarak ayarlanmış bunu UEFI yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Yapın bir de öyle bakın UEFI modunda iken daha iyi çalışması için Secure Boot ayarı olur gelebilir belki olmazsa bir BIOS güncellemesi deneyelim.
EmirKaira dedi: Hocam ben fotoğraf atayım siz bakın ben hiç anlamıyorum. Görsel atamıyorum ama hocam CSM diye bir yer yok bende ve boot mode diye bir şey var legacy Support olarak ayarlanmış bunu UEFI yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Yapın bir de öyle bakın UEFI modunda iken daha iyi çalışması için Secure Boot ayarı olur gelebilir belki olmazsa bir BIOS güncellemesi deneyelim.