BIOS Ayarlarını Değiştirdikten Soran Klavye Görünmüyor

Neetmop

Kilopat
Yer
Nürnberg, Almanya
Daha fazla  
Arkadaşlar Technopat'ın aşağıdaki videosuna bakarak BIOS'ta Settings/Advanced/Super IO Configuration'dan Serial Port 0 Configuration'dan Seria Port 0'ı "Disabled" yaptım. Bir de MSI Fast Boot'u açtım, ardından bilgisayarı yeniden başlattım. O andan beri bilgisayar USB girişlerinden hiçbirini görmüyor. Klavye kullanamıyorum. USB'yi eski tip klavye girişine dönüştüren bir dönüştürücü ile bağlamayı denedim fakat yine klavyeyi görmedi. Yardımınızı bekliyorum. BIOS pilini çıkarıp takmak çözüm müdür? Şimdiden teşekkürler.

Not: Yanlış yere açtıysam banlamayın lütfen, daha uygun bir yer bulamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
@Rage
İyi de neden böyle bir sorun oldu ki? Recep Baltaş aynı ayarı yaptı, ben de ona uydum aynısını yaptım. İyi bir şey olması gerekirken kötü bir şey oldu.
BIOS pilini nasıl çıkartacağıma dair bir rehber falan var mı?

@Rage
Kullanma kılavuzuna bakıp, anakartta iki pini birbirine değdirerek kısa devre yaptırdık. Resetlendi. Teşekkür ederim ilgin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…