dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2023 #1 Anakart P7H55-M İşlemci Intel(R) Xeon(R) X3440 BIOS bölümünde PCI-e Frequency seçeneği ile karşılaştım 100 olarak duruyordu, bu nedir ve arttırırsam ne olur?
BIOS bölümünde PCI-e Frequency seçeneği ile karşılaştım 100 olarak duruyordu, bu nedir ve arttırırsam ne olur?
caylus Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 357 Çözümler 2 1 Şubat 2023 #2 Ekran kartlarına daha fazla hız aşırtma potansiyeli sunar. Artı 0 Eksi
KS KS dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2023 #3 caylus dedi: Ekran kartlarına daha fazla hız aşırtma potansiyeli sunar. Genişletmek için tıkla... Arttırayım mı ne gibi etkisi olur ve ne kadar arttırayım? Artı 0 Eksi
caylus dedi: Ekran kartlarına daha fazla hız aşırtma potansiyeli sunar. Genişletmek için tıkla... Arttırayım mı ne gibi etkisi olur ve ne kadar arttırayım?
caylus Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 357 Çözümler 2 1 Şubat 2023 #4 dadashaktan dedi: Arttırayım mı ne gibi etkisi olur ve ne kadar arttırayım? Genişletmek için tıkla... Önermiyorum kendi tercihin kimisi düşürüyor bile. Artı 0 Eksi
dadashaktan dedi: Arttırayım mı ne gibi etkisi olur ve ne kadar arttırayım? Genişletmek için tıkla... Önermiyorum kendi tercihin kimisi düşürüyor bile.