Z zagzirus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.587 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #1 Merhaba, hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. Boot ekranında UEFI olarak gözüken bu aygıtlar nedir bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2020
Merhaba, hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. Boot ekranında UEFI olarak gözüken bu aygıtlar nedir bilen var mı?
Ü Üye 247830 Ziyaretçi 11 Haziran 2020 #2 Network adaptörü ile Boot. Herhangi bir network üzerinden Boot sağlamıyorsanız bu seçeneği disable yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Network adaptörü ile Boot. Herhangi bir network üzerinden Boot sağlamıyorsanız bu seçeneği disable yapabilirsiniz.
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #3 Bazı internet kafeler de kullanılan sistemler için kullanılıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Z zagzirus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.587 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #4 Silinen üye dedi: Network adaptörü ile Boot. Herhangi bir network üzerinden Boot sağlamıyorsanız bu seçeneği disable yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet adaptör var sanırım ondan. Sandisk SSD diskimi göremiyorum ama bir gariplik var gibi. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Network adaptörü ile Boot. Herhangi bir network üzerinden Boot sağlamıyorsanız bu seçeneği disable yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet adaptör var sanırım ondan. Sandisk SSD diskimi göremiyorum ama bir gariplik var gibi.