EnverAhmet Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 Secure Boot'u açmak için Boot Modunu UEFI'ye ayarlayacaktım fakat Boot Modu değiştirme ayarı gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri IMG_20230328_174128.jpg 169,9 KB · Görüntüleme: 78
Secure Boot'u açmak için Boot Modunu UEFI'ye ayarlayacaktım fakat Boot Modu değiştirme ayarı gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim?
M Manix6488 Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 157 Çözümler 3 28 Mart 2023 #2 ben yanlış anlamışım hocam mesajı düzenledim Artı 0 Eksi
Burak Reyiz23 Femtopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #3 Nasıl yani klavye ile hareket etmiyor mu? Artı 0 Eksi
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 28 Mart 2023 #4 EnverAhmet dedi: Secure Boot'u açmak için Boot Modunu UEFI'ye ayarlayacaktım fakat Boot Modu değiştirme ayarı gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Cihazınız eski olduğundan olabilir. Sadece yeni nesil Anakartlar da UEFI var diye biliyorum Artı 0 Eksi
EnverAhmet dedi: Secure Boot'u açmak için Boot Modunu UEFI'ye ayarlayacaktım fakat Boot Modu değiştirme ayarı gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Cihazınız eski olduğundan olabilir. Sadece yeni nesil Anakartlar da UEFI var diye biliyorum
KS KS EnverAhmet Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #5 Burak Reyiz23 dedi: Nasıl yani klavye ile hareket etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ediyor fakat orada boot modunu değiştirebilmek için bir ayar olması lazım. Bende yok EkmekArasıRam dedi: Cihazınız eski olduğundan olabilir. Sadece yeni nesil Anakartlar da UEFI var diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda UEFI mevcut Artı 0 Eksi
Burak Reyiz23 dedi: Nasıl yani klavye ile hareket etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ediyor fakat orada boot modunu değiştirebilmek için bir ayar olması lazım. Bende yok EkmekArasıRam dedi: Cihazınız eski olduğundan olabilir. Sadece yeni nesil Anakartlar da UEFI var diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda UEFI mevcut
Burak Reyiz23 Femtopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #6 EkmekArasıRam dedi: Cihazınız eski olduğundan olabilir. Sadece yeni nesil anakartlar da UEFI var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet MBR olarak geçiyordur eski ise kasanız. Format mı atacaksınız? Artı 0 Eksi
EkmekArasıRam dedi: Cihazınız eski olduğundan olabilir. Sadece yeni nesil anakartlar da UEFI var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet MBR olarak geçiyordur eski ise kasanız. Format mı atacaksınız?