PC'ye format atacaktım, boot Option'da sadece SSD var, USB yok, 1 2 yıl önce yapmıştık, Advanced de Fast BIOS ayarınıda bulamadım, sizce sorun ne?
Fotoğraf.
Rufus ile yaptım, flash boştu ama biçimlendirmemiştimUSB'nin boot aygıtı olarak tanındığından emin misiniz?
İsterseniz bilgisayar açıkken formatlayabilirsiniz (erişebiliyorsanız)
SSD ve disabled var.Boot optıon #1 menüsünden UEFI USB disk seçmeniz gerekiyor.
Fotoğraftaki bilgiler eksik sağ kısımdakileri de paylaşın.
Masaüstüne erişebiliyor musunuz yoksa Windows'u sildiniz mi?Rufus ile yaptım, flash boştu ama biçimlendirmemiştim
SSD ve disabled var.
Erişebiliyorum.Masaüstüne erişebiliyor musunuz yoksa Windows'u sildiniz mi?
USB yerine Media Creation Tool kullanabilirsiniz.Erişebiliyorum.
Ordan rufusla flasha attım, direk yükseltmeyi mi söylüyorsunuz?USB yerine Media Creation Tool kullanabilirsiniz.
Rufus ile yaptım, flash boştu ama biçimlendirmemiştim
SSD ve disabled var.
Bi arkadaş diskinize bakın Gpt ise gpt, mbr ise mbr yapın demişti, rufus hazır dedikten sonra pc kapatıp bios'u açtım, tek yapmadığım şey flashı biçimlendirmedim ama boştu.Rufus üzerinden UEFI GPT olarak ISO dosyası oluşturmanız gerekiyor.
Daha sonra ISO dosyaları kopyalanması tamamlandığında "HAZIR" yazar Rufus yazılımında.
Ve boot seçenekleri bu şekilde olmadan da Windows temiz kurulumuna başlanamıyor.
En üstteki UEFI BOOT seçeneğide enabled yazması gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.