KutayTRM Hectopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar daha öncesinde de format atmıştım fakat böyle bir sıkıntıyla karşılaşmamıştım. Boot sekmesinde CD-ROM 'u algılamıyor cihaz. Yardım edin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2017
Arkadaşlar daha öncesinde de format atmıştım fakat böyle bir sıkıntıyla karşılaşmamıştım. Boot sekmesinde CD-ROM 'u algılamıyor cihaz. Yardım edin lütfen.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2017 #2 "SATA Port1 [ATAPI CDROM]" yazıyor orada?
KutayTRM Hectopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2017 #3 TerabyteForever dedi: "SATA Port1 [ATAPI CDROM]" yazıyor orada? Genişletmek için tıkla... Format atacağım icin boot kısmına geliyorum ancak orada çıkmıyor format CD si takilı su anda.
TerabyteForever dedi: "SATA Port1 [ATAPI CDROM]" yazıyor orada? Genişletmek için tıkla... Format atacağım icin boot kısmına geliyorum ancak orada çıkmıyor format CD si takilı su anda.