BIOS cms kapanmıyor

cinar1110

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8GB
Ekran kartı
GTX 750 Ti
İşlemci
Intel i5-4460
Herkese merhaba, uzun zaman sonra FACEIT girecektim ama Secure Boot hatası ile karşılaştım. Normal olarak BIOS'tan gidip etkinlestirecektim ama bir türlü Secure Boot'u içeren sekmeyi bulamadım. Sonra normal olarak Cms'yi kapatayim dedim, en başta 'video is in legacy mode. Select video policy UEFI first, reboot and try again.' buradaki ibarede dediği şeyin aynısını yaptım, gittim ve launch video oprom Policy'i UEFI only yaptım, reboot ettim BIOS'a tekrar girip CM'si kapatmayı denedim fakat tekrar aynı hatayı verdi. Sizce sorun nedir? Bilgisayarım UEFI modunda ve GPT diske sahip bu arada.

BIOS version: 2.15.1236
UEFI version: 2.3.1

Video eski modda. Önce UEFI video politikasını seçin, yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Ekrandaki yazı bu UEFI veya Legacy olarak sanırım bir ayar var BIOS'ta secure bootta Secure Boot kontrol edin Legacy ise UEFI, Zaten UEFI ise Legacy seçin. Bir de ekrandaki yazının üstünde "Legacy only" seçeneği var bunu UEFI varsa UEFI, Disabled varsa Disabled seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…