huseyincbk Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 22 18 Haziran 2020 #1 Anakartım Z390-D revizyon 1 V2. Sorunumu şöyle özetleyeyim. BIOS'ta CSM Support disable deyip Save exite yaptığımda siyah ekran geliyor. Yarım saattir bekliyorum. Düzelmedi. Çözüm öneriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2020
Anakartım Z390-D revizyon 1 V2. Sorunumu şöyle özetleyeyim. BIOS'ta CSM Support disable deyip Save exite yaptığımda siyah ekran geliyor. Yarım saattir bekliyorum. Düzelmedi. Çözüm öneriniz nelerdir?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Haziran 2020 #2 Ayarı devreye sokmak. Demek ki sistem CSM'ye ihtiyaç duyuyor. Artı 0 Eksi
KS KS huseyincbk Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 22 18 Haziran 2020 #3 MF dedi: Ayarı devreye sokmak. Demek ki sistem CSM'ye ihtiyaç duyuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. MF dedi: Ayarı devreye sokmak. Demek ki sistem CSM'ye ihtiyaç duyuyor. Genişletmek için tıkla... Fakat enable yapınca Hackintosh yükleme sorunu alıyorum. Artı 0 Eksi
MF dedi: Ayarı devreye sokmak. Demek ki sistem CSM'ye ihtiyaç duyuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. MF dedi: Ayarı devreye sokmak. Demek ki sistem CSM'ye ihtiyaç duyuyor. Genişletmek için tıkla... Fakat enable yapınca Hackintosh yükleme sorunu alıyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Haziran 2020 #4 Hackintosh dışında kurulu işletim sistemi var mı? Artı 0 Eksi
KS KS huseyincbk Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 22 18 Haziran 2020 #5 MF dedi: Hackintosh dışında kurulu işletim sistemi var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok hdd freedos. MF dedi: Hackintosh dışında kurulu işletim sistemi var mı? Genişletmek için tıkla... macOS yüklemesine 2 dakika kala siyah ekranda takılı kalıyor 7 saat bekledim olmadı csm supportla alakalı olabilir mi? Artı 0 Eksi
MF dedi: Hackintosh dışında kurulu işletim sistemi var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok hdd freedos. MF dedi: Hackintosh dışında kurulu işletim sistemi var mı? Genişletmek için tıkla... macOS yüklemesine 2 dakika kala siyah ekranda takılı kalıyor 7 saat bekledim olmadı csm supportla alakalı olabilir mi?